IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Severnica sem ful vesela, da si se končno oglasila.
Leo je frajer, pravi dečko ni kaj.
Joooj, je to lepo prebrati

. Zdaj bom pa res bolj pridna

.
Tudi jaz upam, da se mali škrati in škratke čim prej pozdravijo. Je res hudo, če jim kaj manjka ...
Za
plazenje jaz kaj dosti ne izbiram cotk, ker kot ste rekle, tako in tko vse tako hitro preraste, da so stvari še kot nove pa jih več ne more obleči.
Kolesarjenje - ko vidim takšne lepe fotke 9 mesečnika na kolesu, bi tudi jaz kar zdaj letela po sedež za kolo in čeladico. Res se moram čim prej spravit to kupiti.
KM - enkrat sem mu že pripravila čokolino s KM in je dobil tri izpuščajčke. Res ne vem, če je s tem povezano ali ne, ker ostale mlečne izdelke dobro prenaša. Zato sem sedaj kupila škatlo Aptamila in mu kakšne zadeve pripravim kar z adaptiranim mlekom. Zdaj se mi pumpat res več ne da pa še fajn bi se morala namučiti, ker mojega mlekeca več tudi ni toliko, kot ga je bilo. Adaptiranega pa po flaški ne pije, kakor tudi kaj dosti drugih tekočin še vedno ne. Uporabljamo pa tudi kašice, ki se zmešajo z vodo in že vsebujejo adaptirano mleko.
dojenje - dojim ga še 1x ali 2x ponoči in zjutraj do desete ure še kakih dvakrat, čez dan včasih nič, včasih pa tudi 3x, potem pa še zvečer tudi 1x. Ampak to dojenje je res samo kakšnih pet minut. Zdaj mi sploh več ni jasno kako je lahko pil moje mlekeco na začetku celo uro in včasih še kaj več

(pa še vse tiste težave: 2x mastitis, krvaveče rane ....) . Dojim ga res rada ampak je sedaj vseeno olajšanje.
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Po letu in 7 mesecih obiskala
menza. Sem ker pogledala, ker ponavadi se je najavljala z mini popadki
in objemanjem straniščne školjke. Nimam nič proti , če bo odzdaj tako
Jao, jaz sem jo dobila po enem letu. Torej že letos marca .... M pa so še kar fajn boleče, me zvija kot 100

.
Nič, zdaj pa res počasi ajo ajo. Moja dva že kar nekaj časa drnjohata, mami bo pa potem spet s podočnjaki do vratu

, ker visi ob taki uri na RR.
Lepo izkoristite vikend.