Zadnji članki

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu no...
Mamica po porodu

Dovoljeno in prepovedano v nosečnosti
Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberi...
Zdrava nosečnost
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

spraviš. Tale tvoje kiklca in mošt...
Uh Ženkica kam si pa ti še shujšala-si bla že polet taka šlank bejba. No privoščim pa res vsem, čeprav men še zmer nagajajo tele kilce. Eh kilce gore, dole...TanjaS tako kot ti je rekla Naja-pejt kavč peglat. Punce jaz bi pa mal vaše pomoči. Razmišljam, da bi dala oz. kar bom zaprosila za enoizmensko delo, se prav bi rada delala samoi dopoldne. Kot mrbitše pomnite
dela tako smotan v glavnem samo popoldne al pa nočne, pa saj veste vrtec in blablabla-tako nekak morm napisat v prošnjo.No v glavnem nimam pojma kako se čist točn lotit tega (pa tolj enih dopisov na šiht in na faksu sem spesnila zdej pa tema . Mrbit je katera od vas bolj "pesniško" nadarjena pa bi mi mal namignila, al pozna kako stran s takimi "muštri". Zdej pa šibam ker me Mančk že glasno kliče.Morm kako slikco gor prpopat.
zate, da se čim prej pocajtaš.
. Kriza.
Potem je zaspala, jaz pa do petih ne, no ob osmih je bila pa spet auf. Opoldanski spanec je bil zelo kratek, veliko rabi crkljanja in 2x je že kakala. Vsak čas bova šli šopingirat, da dedek mraz napolni vrečo.
zate!
, ok pri eni tipki not, pri drugi ven. Pač namen je bil dober, pa so ga raztrgale