Ma, se razpišete
... Danes popoldne sem bila pri G in ni bila nič vesela, ko sem ji povedala, da je bila morfologija v porodnišnici opravljena v nekaj minutah. Je še ona pogledala in
je bil lepo obrnjen, tako da je lepo vse videla. Lega je sicer še medenična. Tudi spol mi je drugič potrdila in rekla: "Definitivno je" ... ampak midva drživa to zase. Še tu gor ne napišem, kaj bo, ker me kar nekaj ljudi pozna in potem se hitro razve
.
Ko že pišete o kg - jaz sem jih pridobila slabe 4 do 25. tedna, tako da sem zadovoljna. Samo upam, da ne bom začela bolj zatekat, ker takrat pa dobiš kar nekaj zraven, na račun zastajanja vode. Prvič je bilo tako in noge sem imela prav grozne. Ampak dan po porodu, se je vse uredilo in izgubila sem 11 kg v 1 dnevu, skupaj pa sem jih imela 14+ (od tega do 24. tedna samo 2,5kg+, ostalo vse potem).
V tej nosčenosti pa so me začele mučiti krčne žile po nogah, o katerih prej ni bilo ne duha ne sluha
, pa kaj hočem, malo bodo bojda zbledele.
Jaz sem imela CR in dobila sem domov račun - informativni za 8 dnevno ( 2 dni pred in 5 dni po porodu) bivanje v porodnišnici + CR = milijon in 300 tisoč tolarjev, tako da ženske, uredite si dodatno zavarovanje, če ga nimate.
Slikala sem se zopet in jutri dam kakšno gor.
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Jaz sem imela osnovno in dodatno zavarovanje, ampak domov dobiš informacijo o tem, koliko je stalo bivanje in oskrba - plača pa zavarovalnica.
Sliko sem ravnokar dala v album, pa jo še sem prilepim.
Torej, noseča polnih 24 tednov:
< Sporočilo je popravil PBJ -- 24.5.2007 23:21:38 >
Punce in fant, en dan nisem brala pa sem zdaj več kot pol ure rabla za vse prebrat, itak pa da sem vmes skor vse kar sem mislila napisat pozabila
.
Včeraj sem bila na pregledu v Ljublanji pri dr.Veselu in ko sva z možekom stopila iz ordinacije sem se prvič v zadnjem tednu iskreno in od srca nasmejala, pa še kar zdaj se mi smeji.
Z najino
je namreč vse vredu in ni opazil kakšni napak, utrip pa je bil bp ves čas, njegova razlaga je bila da po njegovih izkušnjah je G, ki je to opazila verjetno preveč pritiskala s sondo od UZ-ja in da je bil otrok tisti dan bolj vznemirjen, pod takšnimi pogoji pa je baje normalno da pride do takšnih odstopanj pri srčnem ritmu. Je rekel, da se včasih srček tudi za nekaj sekund čisto ustavi in da ni nič narobe. V glavnem JUHEJ!!!!
Zdaj pa da še pozdravi in zaželim dobrodošlico novim septembrskim
, da bi bilo vse vredu.
Kake lepe bušije mate vse, meni se pa prej sploh nič ni videlo, zadnjih 14 dni pa sem se tak razezla, da je joj, pa popek se mi je tud ful izbočil. Ampak sem grozno ponosna na svoj buši in ga pridno kažem.
Pazite se in svoje
.
Ena zdravnica mi je svetovala eno dieto, da ne bom slučajno začela otekati, in sicer zjutraj veliko sadja in min 1,5l vode, nič drugega. Da se lahko telo zjutraj čisti...kosilo ob 14h normalno in nič piti vsaj 1 h po kosilu, da se ne bo voda zadrzevala notri. Vecerja pa veliko veliko zelenjave in sadja.
Dobro jutro še iz moje strani!
No, jaz pa imam po novem zdaj očala..kako čisto zdaj vidim, kot, da bi bila prej slepa ko kura. V bistvu me matra samo, ko moram kaj prebrat, ampak so mi svetovali, da bi jih vseeno tudi drugače nosila, pa sem tako čudna v njih.
Cuma - tudi meni ni všeč ta kič, jaz sem si včeraj kupila kar ene običajne natikače v Massu, ki so tiste verzije kot so od kopitarne Sevnica pa nisem dala več kot 20 eur, so bli nekaj znižani. Sem pa bila res skoraj vsepovsod po trgovinah pa je res vse srebrno pa zlato pa rožice...nisem jaz za to.
Moj zajtrk..zadnja dva dni pšenični crispy s pravo kavo pa kakšno jabolko. Je že dve uri kar sem jedla zajtrk, tak, da bom mogla kar z neko malico še pohitet, ko grem na avtobus za na Ptuj pa, da nem kje še tja padla. Se mi pa res zdi, da moram čez cel dan nekaj jest, drugače mi sladkor ful pade, zdaj ko pa je še vročina pa je še huje.
Včeraj sem bila v H&M-u v Celju pa res ni nobene izbire. Ene fajne hlače sem najdla pa bi mi bile še prav, če me ne bi v polno tiščale na trebuhu, čeprav so prav nosečniške. Danes grem malo po Ptuju pogledat pa si bom verjetno kar kakšne običajne raztegljive hlače kupila kar na gumico al pa si sešijem še gor jersey. Čim bolj poceni je bolje je, najbolj važno pa je itak, da se človek v tistem kar nosi dobro počuti. Še prejšnji teden sem lahko nosila stare kavbojke, zdaj pa še tega več ne.
Lep dan vsem!
Ja verjetno bom šla tudi jaz 4.6 v materinsko šolo v Lj. Samo da bodo pri nas doma ravno takrat streho delali in bo grozno ropotalo in sem se mislila umakniti k teti v Ajdovščino. Tko da moram še malo premisliti. Nisem še sto procentna, da bom šla ta termin. Zaenkrat je ja, ampak pogojno.
Dons imam morfologijo, držte pesti da bo vse ok.. Glede na to da me je v četrtek na rednem pregledu moj G prestrašil glede prezgodnjega poroda, upam da bodo danes dobre novičke.
Jaz sem si v četrtek kupila v mercatorju take fajn čeveljce, une na paščke in jih lahko kombiniraš na vse pa še full se lahko regulirajo, glede na to da nam noge zatekajo.
Jih bom poslikala pa prilepila v album. Pa še poceni so bile.
Bodoča, sem ti rekla, da je dr. Vesel super...še bolj SUPER SUPER pa je, da je s srčkom vse OK
Duc, jst jih dosti iz Kamnika poznam, ki so hodili v Domžale. Pokliči na informacije v ZD Domžale. Vem, da je tam materinska tudi poleti (vsaj dve leti nazaj je bila).
Cuma, vroče je..kaj šele bo. Tudi moj buši se ne more primerjati z vašimi fotkami bušijev. Res ni tako velik kot od Guppy

, ampak je res ogromen. Glede mode se strinjam. Doma itak nič ne kompliciram, ampak sem pa čisto žalostna, ko grem na pregled, ker nimam normalnih cunj pa ne vem, ali naj kaj od moža majco oblečem. Pa brez veze se mi zdi nekaj na silo kupovat za še teh nekaj mesecev..
Čevlji? le kdo bi razumel to modo?...imam ene "fensi" balerinke za preglede pri G, drugače pa natikače superge.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!