Karin gre rodit in nato na poroko, ti pa greš delat maturo pa še poročiš se vmes. Še malo..pa se boš lahko v miru veselil novega člana ali članice. Želim ti veliko sreče in ljubezni v dvoje pa še kakšnega malega navihanca!!!!!!!!! NaILa, papirje oz. potrdilo o uradnem PDP boš verjetno dobila na naslednjem pregledu pri G (konec junija ali pa julija). Na tem pregledu boš dobila tudi napotnico za rešilca pa še kaj..se zdajle ne spomnim točno. S tem papirjem greš nato po "solato" na CSD in jo doma v miru izpolniš ter oddaš. Pa tudi pomagajo ti izpolnit, če sama ne boš znala. V glavnem na obrazcih, ki jih boš izpolnjevala, boš obkrožila, ali želiš denar ali paket. Pikica Pokica, hmmm..romantični vikend v dvoje. Jupi!!!!! Jaz sem bila že v dveh - Hoteli morje in Hotel Bernardin. Če bi šla, bi šla rada v Hotel Histrion s pogledom na morje, ki je v sklopu Hotela Bernardin, ampak naj ti raje Primorke svetujejo. Hotel Histrion mi je pa fajn, ker imaš pod hotelom bazen z morsko vodo pa veliko za sprehajat in ne preveč stopnic.

Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno?...
Nega in zdravje

V vročih poletnih dneh se mnoge mamice sprašujejo, kako obleči novorojenčka in kako zaščititi pre...
Vse o dojenčku
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!