writing-img

RE: Septembrke

clock-img

28.07.2007, 17:20

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

lahko greš pa malo od cerkve nazaj isto dol levo skoz naravnost in zadnjo pot pred savo zaviješ desno in se znajdeš pred bazenom, tam je dostop tudi z avtom

clock-img

28.07.2007, 17:33

clock-img

ašun

pencil-img

528

O hvala za koordinateuser posted image , bom šla pogledat. Drug teden, ko ne bo več tako vroče. Je pa to kar deleč stran od mene.

clock-img

28.07.2007, 17:54

clock-img

Anonimen

A imata vidve ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2007, 18:00

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce!
Kako ste? Joj, meni je tako dolgčas... Moj user posted image  je v službi, pa vroče je... Po tv ni nič. Ma dolgčas no.
Kje ste vi?? Septemberk ni...
Prej sem brala avgustovke in pri njih se že začenja user posted image user posted image user posted image  Joj, komaj čakam, da se tudi pri nas, da vsaka dobi v roke svojo štručko!

clock-img

28.07.2007, 18:10

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

saj se je naš cukerček saj veš, sedaj pa čakamo guppyuser posted image user posted image

clock-img

28.07.2007, 18:28

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Ojla,
sem dala gor novo slikico bušija, pa se mi zdi enaka kot prejšnja. V spodnjem perilu dost večji zgleda ta trebušon.

Jaz preživljam fajn "pripravljalni vikend", ker imam res občutek, da bom v ponedeljek ostala v porodnišnici. Pozdravček vsem!

clock-img

28.07.2007, 18:32

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

a se nisva zmenile za 8.8user posted image user posted image   user posted image  

clock-img

28.07.2007, 18:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

saj se je naš cukerček saj veš, sedaj pa čakamo guppyuser posted image user posted image

Ja ja, saj vem, da se je; ma one so itak dvojne user posted image  in je bilo za pričakovati prej.
Ja GUPPY zdaj si ti na vrsti. user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2007, 18:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Jaz preživljam fajn "pripravljalni vikend", ker imam res občutek, da bom v ponedeljek ostala v porodnišnici. Pozdravček vsem!

AAAAAA, res?!!! Bomo držale pesti.

Lumpa6, kje si našla te smajlije??

clock-img

28.07.2007, 18:37

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

clock-img

28.07.2007, 18:39

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

28.07.2007, 18:39

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

no guppy imaš dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

28.07.2007, 18:44

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

no grem na user posted image mal nezdravo večerjouser posted image

clock-img

28.07.2007, 18:54

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

cuma user posted image upam, da bo z Emico čimprej bolje!!! pošlji ji eno user posted image od mene!

srčekuser posted image ...pravila so zato, da jih kršimo user posted image
...zredila-sem se, 9kg...js sem bila prej ful suhica.
hvala za pohvale user posted image ...ti si tut fulll super punca-se vidi ŠTAJERKA user posted image
si bila v družbi samih štajercev-si se bolj domačo počutilauser posted image
no, pa je danes srček spoznala kar dve RR-jevki (ker je prijateljica tut na RR-sam ona je že rodila)
upam, da nisi kej zamerla, ker nisva bile sami...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

28.07.2007, 18:57

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image kam ste zaj vse šle???

kaj drug teden se dobimo v izoli?user posted image nebi raje v luciji?
srček, sem pozabila vprašat uno, kolko stanejo boni
ma si vidla uno kolono-vse do hr. meje user posted image katasrofa! se folk v soboto dopoldne odpravi na dopustuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

28.07.2007, 19:03

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

no jaz sem še tu zravn pa veselo praznim  user posted image hladilnik

clock-img

28.07.2007, 19:06

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

imaš kej finega v hladilniku?user posted image

clock-img

28.07.2007, 19:09

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja pršut pa jajca čez pa naribane tartufe

clock-img

28.07.2007, 19:11

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image pršuta ne smemouser posted image jesti...pride kdo na palačinke-mi jih je nekaj učeri ostalouser posted image srček?user posted image

clock-img

28.07.2007, 19:11

clock-img

Anonimen

Joj hrana... Jaz non stop jem! Zdaj si kuham rezance, njami!

clock-img

28.07.2007, 19:14

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

jaz ga kupim v trgovini tako da je pregledan nato ga pa termično obdelam spečem z jajci ali pa kako drugačeuser posted image

clock-img

28.07.2007, 19:15

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Pride kera h meni, mam spet za spravlat? Pol pa ponudim eno super sladičko osvežilno jogurtovo z robidnicami in višnjami?

clock-img

28.07.2007, 19:17

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

aja-pečenega lahko...

dorotea-da ti ne bo pol žal, ker si vabilauser posted image
js bi sladkega na tone pojedla...glih zaj se z nekimi bomboni bašemuser posted image

clock-img

28.07.2007, 19:29

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

joj jaz bi tudi nekaj sladkega pa nesmemuser posted image

clock-img

28.07.2007, 19:30

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

lumpa-sladkorna?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem