writing-img

RE: Septembrke

clock-img

28.07.2007, 20:17

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja moj zabnji je imeu 4770 in 56 cm pa 12 ur ni poroduser posted image

clock-img

28.07.2007, 20:21

clock-img

NalLa

pencil-img

861

Živjo punce. Sem tolk vesela, ker sva končno voziček naročila in kupila par stvari za dojenčka. Mene kar zanese in bi vse kupila. Še dobr, da gre vedno moj dragi zravn (vedno hoče bit zravn) in me mal brzda.

Mene (za enkrat) še ni strah poroda. Me pa včasih popade kakšna panika, če je z mojim tamalčkotom vse o.k.. Sej pol se prepričam da je vse čist o.k.. Pa dons zjutri sploh spat nism mogla, ker me je začel skrbet kje bo spal, ko bo večji (stanujeva pri njegovih starših) in potem sem mal žalostnauser posted image . Ampak sej upam, da se bomo kmal selil.

clock-img

28.07.2007, 20:21

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Dobra si lumpa...in jaz sem mislila da je 4000g dosti!
NaILa to da bo rabil svojo sobico je še daleč...nič bit žalostna! Vse se da! Kolega je imel v eni sobci pri njima 2 mulčka...zdaj pa sta končno na svojem...pa je šlo...tud pr vama bo.

clock-img

28.07.2007, 20:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

user posted image
Tole je pa bolelo - in to ZELO... Upam, da je rodila s CR... Aučuser posted image

Ja, po moje je tudi full bolelo. Mojega sem takoj vprašala, če kaj ve, če je bil CR, pa da nič ne ve. Pa sem mu naročila, da se mora pozanimati. user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2007, 20:24

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Tianna mislim, da če vejo da bo otrok večji...naredijo CR...po mojem je bil...ker to je pa res veeeelik otrok!

clock-img

28.07.2007, 20:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ja moj zabnji je imeu 4770 in 56 cm pa 12 ur ni poroduser posted image

Res? Bravo, ti je uspelo. user posted image user posted image user posted image  Je res kar pravijo; da je z vsakim naslednjim user posted image  lažje roditi, ker je porodna pot že udelana itd??
Pa 1. porod, si imela težek?

clock-img

28.07.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Tianna mislim, da če vejo da bo otrok večji...naredijo CR...po mojem je bil...ker to je pa res veeeelik otrok!

Kaj pa, če ne vejo? No, ona je rodila 3 tedne pred PDP. Po moje takrat vejo že mere in vse in imaš že napotnico za porodnišnico a(sej gor piše, da mora biti CR) ?

clock-img

28.07.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

Sandra, kam si zbežala?? Nisi prav ti rekla, da gremo do 250.?? user posted image

clock-img

28.07.2007, 20:29

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Točno ne vejo...se zmotijo za kake pol kile...sam če je 5kg ski pa res ne morejo falit...lohko da je šla tud zaradi tega prej rodit? Ja , če vejo ti določijo datum CR in z napotnico greš v bolnico...vsaj mislim.

clock-img

28.07.2007, 20:33

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Ti kaj ta prjatlca je mela nosečniško sladkorno?

clock-img

28.07.2007, 20:36

clock-img

Anonimen

Klepetuljeuser posted image user posted image user posted image

Sandra, ti pa ne provociraj z palačinkami, ker vem kje si doma, pazi da ti na vrata ne potrkamuser posted image

clock-img

28.07.2007, 20:38

clock-img

Anonimen

Na to sem tudi jaz pomislila... Ker dete je res veliko - še posebej, če pomisliš, da je rodila 3 tedne prezgodaj...

clock-img

28.07.2007, 20:41

clock-img

Anonimen

Uf, možno. Ne vem, ker mi ni lih neka osebna prjatlca. Njenega moža poznam iz službe in to je to. Saj sem naročila user posted image  naj se pozanima, pa bom poročala.

clock-img

28.07.2007, 20:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Klepetuljeuser posted image user posted image user posted image

Se nam pridružiš? Pa ja bomo zmogle do 250.??

clock-img

28.07.2007, 20:44

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

moj prvi porod je biu mačji kašelj proti zadnjem,

lahk da je  al sladkor al pa premal gibanja pa predobra papicauser posted image

clock-img

28.07.2007, 20:46

clock-img

Anonimen

lahk da je  al sladkor al pa premal gibanja pa predobra papica

Na kaj to leti? Na velikančka, ki se je rodil?
Premalo gibanja?? Ne razumem. user posted image

clock-img

28.07.2007, 20:46

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

pri meni se je dva dni pred porodom na uz zmotila za celo kilo je rekla da bo 3800 je imel pa 4770

clock-img

28.07.2007, 20:48

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja s gibanjem zbijaš glukozo  in otrok je ponavadi lažji in lažje je rodit

clock-img

28.07.2007, 20:51

clock-img

Anonimen

ja s gibanjem zbijaš glukozo  in otrok je ponavadi lažji in lažje je rodit

user posted image  Ups... Jaz pa se prav nič ne gibam. No, opravil po hiši ne štejem. Če jutri začnem bo prepozno???

clock-img

28.07.2007, 20:55

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Lumpa, kaj res? Se je zmotla za celo kilo? To pa si skor ne bi mogla prvoščit...ma zgleda da se dogaja.
Jst sem bla enkrat na japonskem in sem si šla prerokovat, pa so mi rekli, da bo porod lahek in brez težav...sam naj pazim na svoje zdravje po njem...pa da bo kar hudo, sam naj ne izgubim vere in upanja?user posted image
Saj ne da full verjamem, sam tko sem se spomnila.

clock-img

28.07.2007, 21:02

clock-img

Anonimen

Punce, s tem gibanjem me je lumpa prav user posted image ... Joj, jutri MORAM začeti. Ma to rečem vsakič...
Povejte, se full gibate?

clock-img

28.07.2007, 21:07

clock-img

Anonimen

Ja, od kavča do hladilnikauser posted image . Ma v tej vročini me ne pripraviš do kakih sprehodov....ni šans.....user posted image

clock-img

28.07.2007, 21:08

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

jaz se zaradi pritiska nesmem morm ležatuser posted image user posted image . pa tko bi rada z mojimi mulčki okrok hodila

ja za celo kilo ker sem jo to je g vprašala ker je imel prejšen sin 4150, sm prou posebej  vprašala ker sem se lih tega bala da bo še večji pa je rekla da ni da je manjši pa očitno ni biuuser posted image

clock-img

28.07.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

Ma mene tudi ne. Prav lena sem, odkar sem user posted image .

clock-img

28.07.2007, 21:30

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Lumpa, ta peti/a bo kar padu ven, boš vidla!user posted image
Ja res je vroče za se migat...sam vseeno bi blo fajn. Jst sem hotla bit full aktivna v nosečnosti, sam pol me je slabost zdelala, pol pritisk, pol vročina, slaba kri in nazadnje še lenoba!user posted image
Sam zdej začet pa res nima smisla...sam sprehodi še pridejo v poštev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem