cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke

clock-img

03.08.2007, 19:30

clock-img

NalLa

pencil-img

861

Guppy sej men je moj buši čist všeč, sam v službi me vsi zafrkavajo, da sem žogica in da imam ogromn trebuh.

clock-img

03.08.2007, 19:33

clock-img

Anonimen

Dorotea - maš ZSuser posted image

clock-img

03.08.2007, 20:04

clock-img

Anonimen

Čau nosečke,
kako kaj? Božate svoje trebuščke?

Cel dan me ni bilo na internetu, tako da ne vem kaj je novega. Najprej sem pogledala, če je Guppy še tu; pa vidim, da se jim nikamor ne mudi.
Guppy, si že kaj neučakana?

< Sporočilo je popravil tianna -- 3.8.2007 20:06:19 >

clock-img

03.08.2007, 20:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

moj dragi mora podpisat očetovstvo, a ne?

Moj ga je danes podpisal - niti 5min dela. In obe odločbi sem že dobila po pošti (za paket oz. € in za porodniško). Moram pa prav pohvaliti to našo gospo tu na CSD; saj ko vas berem, imate ene res prave user posted image . Full prijazna, vse svetuje, pomaga itd. V 5min sva rešila očetovstvo, potem sva bla noter še dobre pol ure (dabata o otroškem, očetovskem itd) a to sploh ni njen teritorij. Res full prijazna!

clock-img

03.08.2007, 20:09

clock-img

jst86

pencil-img

622

tud jst vedno pogledam če je Guppy še med nami,pa če je pri keri drugi kaka sprememba.
naila mene tud skoz neki pikajo(tud meni pravjo žogica itd.),pa zakaj še delam, naj grem že rodit pa jim samo povem da smo že veliki in da bomo še pridno rastliuser posted image .

clock-img

03.08.2007, 20:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jst86

tud jst vedno pogledam če je Guppy še med nami,pa če je pri keri drugi kaka sprememba.

Ja, pa zdej še to s Heleno in Klarico... Me skrbi z vseh strani.

clock-img

03.08.2007, 20:20

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Žabonka, še enkrat hvala zainfo in  tisti link...zdaj sem si razjasnila še zadnji dvom...in sicer da sem na istem papirju vložila za paket in za starševski dodatek, sam odločbo sem dobila zaenkrat samo za paket, za starševski dodatek pa še ne...to me je begalo.

clock-img

03.08.2007, 20:23

clock-img

Anonimen

Punce, zadnjič je že Nefretiti vprašala, ampak nisem zasledila, da ji je katera odgovorila... Al pa površno berem, sem kaj spregledala. user posted image
Torej, kdaj boste postlale posteljco za user posted image ?

Nefretiti, si našla svilen trak? Si šla pogledati tja, kamor sem ti svetovala? Upam, da si našla.

clock-img

03.08.2007, 20:29

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Joj še jogija nimam in niti posteljnine...po mojem pa bom kakšen teden prej postlala.

clock-img

03.08.2007, 20:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Joj še jogija nimam in niti posteljnine...po mojem pa bom kakšen teden prej postlala.

Jaz mam pa že vse, pa me takooo mika, da bi pripravila... Ma je full prezgodaj. Prah!!!

clock-img

03.08.2007, 20:32

clock-img

Anonimen

DOROTEA, vidim, da sva sami tu gor... Pa kje so vse?!

clock-img

03.08.2007, 20:41

clock-img

jst86

pencil-img

622

jst bom tud en teden prej postlala,če prehiti pa sem že mojmu rekla kako in kaj.moram pa kupit še postelnino.nekaj malega imam še od mene,ampak bom vseeno še kakšno kupila.mogoče kera ve kje jih imajo po ugodnih cenah?no grem mal pogledat po netu,mam cajtuser posted image

clock-img

03.08.2007, 20:42

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Evo, jaz sem še tu user posted image . sicer ne bom dolgo....
Jaz postlice niti še nimam postavljene in se mi zdi ful prezgodaj, da bi jo že postlala. Tianna, verjamem, da te ful mika, ampak saj jo lahko tudi postelje tvoj, ko boš ti šla rodit, seveda pa mu vse prej lepo pripraviš, da ne bo kakšne napačne kombinacije izbral user posted image .

clock-img

03.08.2007, 20:46

clock-img

Anonimen

Glede posteljnine... Jaz sem v Monfalcone kupila 1 cel komplet (varovalo itd) + en tak komplet sva dobila za darilo. V BC sem kupila dve jogi rjuhi + eno zgornjo. Potem pa sem v neki trgovini, kjer prodajajo blago na meter kupila full metrov lepega blaga za rjuhce (tak moder z medvedki, pa rumen z zajčki itd) in sem dala zašit k šivilji. Mi je prišlo full bolj poceni, kot če bi kupila npr. v BC tolikšno število rjuhic, pa še lepše so.

clock-img

03.08.2007, 20:47

clock-img

Anonimen

O, si tudi ti tu! user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Tianna, verjamem, da te ful mika, ampak saj jo lahko tudi postelje tvoj, ko boš ti šla rodit, seveda pa mu vse prej lepo pripraviš, da ne bo kakšne napačne kombinacije izbral user posted image .

Hmm ja, vse lepo pripraviti in preden grem v porodnišnico vse s prstom pokazati, da bo ja vse stilno in barvno usklajeno... user posted image

clock-img

03.08.2007, 20:50

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Ja, tako bom naredila jaz user posted image .
Nič, lepo spite. Mene že 15 min mali kliče, da mu moram prebrati pravljico. Tako da..

LAHKO NOČKOuser posted image user posted image

clock-img

03.08.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Torej, kdaj boste postlale posteljco za user posted image ?

Jaz sem jo že. Imam dva kompletka, oba oprana, tako da lahko še zamenjamuser posted image ... Na prah se bo morala pa naša princeska kar hitro navadit, ker ga je tukaj OGROMNO... Žal.

clock-img

03.08.2007, 22:08

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Čau pupe!

Evo, pa je večer in spet lahko v miru sedem za rač. Moj možek peče palačinke user posted image user posted image user posted image , Ema spi ...
Danes sem po dolgem času bila na daljšem sprehodu in prišla brez otrdevanja do doma user posted image . Očitno mi paše tale temperatura ... res se je malo shladilo in se boljše počutim user posted image . Tinkara je res zelo aktivna cele dneve ... mogoče pa se spet kaj obrača user posted image . Sem vas pa hotela vprašat:
user posted image Se vam kdaj zgodi, ko greste lulat, da dobite občutek, kot da bo user posted image  ven padel? Včasih se mi isto zgodi, ko ponoči vstanem iz postelje in grem k Emi ... ali podnevi, ko vstanem iz kavča ... pritiska ...user posted image . Boli pa ne.

Palačinke so že ... moram it! user posted image
Pridem nazaj!

clock-img

03.08.2007, 22:34

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Evo me nazaj! Sem jih zmazala s svetlobno hitrostjo user posted image . Z domačo borovničevo marmelado mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! A sem vam naredila skomine? user posted image

postiljanje: joooj, jaz moram še k kolegici po svojo zibelko ... nisem še pri posteljnini user posted image . Postlala ji bom preden grem rodit oz. ji bo mož.

dorotea: kako smo različni ... jaz pa sem tako vesela, da sem spet v mestu, da me sploh nič ne moti blok user posted image . Glede občutljivosti, pa se nič ne sekiraj - je popolnoma normalno in mislim, da imamo prav vse take jokave dneve.

trebuščki: user posted image user posted image user posted image  kake lepe nosečke! Prave manekenke! Jaz pa ga še nisem prav slikala, ker od selitve ne najdem čitalca kartice za naš fotoaparat ... user posted image
sandra: user posted image  za psičko!!!! Naj bo od zdaj naprej samo še boljše!

Jaz pa sem vesela, ker sem danes kupila sandale in teniske za Emo! Zdaj pa smo spet dobri za nekaj časa, no vsaj do jeseni user posted image .

A že spite?

clock-img

03.08.2007, 22:50

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Naila, saj sem se samo malo pohecala. Uživaj na dopustu in potem na porodniški, pa upam, da se kdaj vidimo na kakem srečanju, glede na to, da si ljubljančanka :))

cumi, nič mi nisi naredila skomine s palačinkami, ker jih je meni tud možek danes spekel za večerjo, da me potolaži od hudega dne. Bravo, možki!!

Kar se pa pritiskanja navzdol tiče... ufff, raje ne komentiram. Najbolje se počutim, ko ležim, ko pa je treba ustat in malčka pritisneta navzdol, je pa... jao.

clock-img

03.08.2007, 22:56

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Ojla guppy!

Pol je danes prav dan za palačinke user posted image ...

A voziček si že dobila? Jaz sem se za peg perego tender odločila ... pa sem upala, da mi bo kdo napisal kako izkušnjo - sem odprla temo in dobila smao en odgovor. No, upam, da bo voziček ok. Če ga jutri naročim, ga dobim na sredini sptembra, ker imajo italijani Ferragosto .... in ni šans prej ...

clock-img

03.08.2007, 23:04

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Jap, midva imava že vse pripravljeno... od vozička do previjalne (ta je bila zadnja pridobitev). Manjka mi samo še baby olje.

sandra, kako je helena? In kako je tvoja psička?

clock-img

03.08.2007, 23:33

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

CUMA in GUPPY HITRO SPAT!!user posted image user posted image

Jaz že gremuser posted image ....

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

03.08.2007, 23:50

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Pridne ste user posted image  
Pa take manekenke z bušiji user posted image Imate samo trebuščke, ostalo pa je prednosečniško (mislim na noge in roke). Pri meni se je pa tako lepo povsod naložilo user posted image  Čisto drugače kot pri MIhu, ko me je bil samo trebuh.

Cuma, ja tudi meni tišči navzdol.

Posteljica. Če me kaj prehiti, jo bo mož. Drugače pa sem mislila, da bi jo sama malo pred PDP ali pa po pregledu pri G, če bi rekel, da gre v nekaj dneh zares.

clock-img

04.08.2007, 08:04

clock-img

Anonimen

jutro!

a nobena mi opazila da me ni? Saj je res da sem miška majcena ampak vseeno.....user posted image user posted image user posted image

bila sem v bolnici tri dni, ker se mi je dogajalo kup groznih stvari - glavobol, bruhanje, slabost, čisto trd trbuh po par ur, popadki.... pa so me zadržali, na E oddelku (patološka nosečnost) no in se je vse umirilo, zato sem zdaj doma. Moram VEČ počivati, in se potruditi da bo dete še malo pri - v - meni.

je pa težek 2880g, posteljica je zelo kalcificirana, tako da se očitno res počasi prripravljam.

Sedaj sem doma in me crkljajo. Možek in hči, pa še tašča pride danes, da bo skrbela zame....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem