jaz pa še nikoli nisem čistila popek z alkoholom,.....patronažnami je rekla fiziološko in jaz pridna punca
sem jo ubogala.Je pa fino da vem, če ne bo ok bom uporabila alkohol.
Drugače pa DUSKAMB mene tudi boli medenica.Najhuje je ko vstanem, ko se shodim je pa boljše,....ma če bi me kdo gledal ,...prav smešna sem.
Mala moje iskreno sožalje
Cukerček
Helena, tudi moja je bolj med drobnimi,...ampak za enkrat še ni panike.
Sandra, Guppy držta se pa čim lepši porod
.
Lumpa če pogruntaš recept kaj narediti da se ti porod začne sam od sem prosim povej.Trikrat so mi ga sprožili, madonca da mi že enkrat pripada da se začne dogajati že doma (saj vem bolj pobožne želje).
p.s. rodit po tanovem ne grem v Lj. ampak v Kr., .....tam imajo Ultivo.
en lp od Andreje
aja še nekaj ,.... a še katero bolijo joške?Mene so začele čez noč,.....nč fleten
aja še nekaj ,.... a še katero bolijo joške?Mene so začele čez noč,.....nč fleten
Mene bolijo ze 2 tedna
No, kakorkoli... Bomo videli kaj se bo najbolj obneslo. Alkohol že imam, še raztopino bom kupila.
Danes sem kupila še nekaj stvari od kozmetike Bubchen (kopel, olje, kremico za obraz, kremico za ritko), pa mandljevo olje,puder in Bepanthen kremico ter losijon. Aja, pa še eno lekarniško hladilno mazilo za ritko. Mislim, da je to to.
Mi manjka še kaj?? Kakšen nasvet, prosim.
Saj nisem več vedela kaj naj kupim... Prav zmedena sem bila od vseh teh proizvodov.
Hej punce, pa kje ste danes?? Prav zatišje je tu gor, mir... A jaz pa bi tako rada čvekala.
tianna, babica v šoli je govorila, da uporabljamo trdo milo, ker se lazje izpira...kaj je boljs pa bodo ostale povedale, jaz namreč nimam izkusenj
IZVIRNO SPOROČILO: nora
tianna, babica v šoli je govorila, da uporabljamo trdo milo, ker se lazje izpira...kaj je boljs pa bodo ostale povedale, jaz namreč nimam izkusenj
Jaz tudi nimam izkušenj (še)...

Če pa se ne motim so punce pisale (mislim, da prav ena izmed septembrk, ampak se ne spomnem več katera), da je tekoče milo bolj praktično in v redu... Res ne vem.
jaz ga tudi, šele kasneje ko sem jih v veliki banji kopala pa tekoča mila oz. šampone
Lumpa če pogruntaš recept kaj narediti da se ti porod začne sam od sem prosim povej.Trikrat so mi ga sprožili, madonca da mi že enkrat pripada da se začne dogajati že doma (saj vem bolj pobožne želje).
še razmišljam in delam na tem pa ni nobenega pravega učinka
že kr mal preveč
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6
že kr mal preveč
Od viška glava ne boli.
Ma ne, resno... Še kaj? Ma mislim, da ne a.
Gledam Globoko modrino na POP TV, zdaj so reklame...
Kaj pa vi počnete na ta večer? Poleg RR-ja no.
isto kot ti gledamo pop tv
Ma je kr grozljiv ta film...
guppy-čestitam
upam, da boste hitreje doma, kot smo bili mi
slučajno trojčki:))
Mi pa smo najraje imeli tekoče milo oz. kopel in šampon skupaj. Šele pred kratkim smo porabili čisto prvo flašo.
Jaz imam dve flaši fiziološke doma - eno zame in eno za dojenčka. Ko se v prvo ni in ni hotelo zaceliti, so mi v porodnišnici rekli, da naj kar vložek Vir namočim s fiziološko pa se je res v dveh dneh vse pomirilo, da sem lahko vsaj sedela in hodila normalno naokrog. Zdaj nimajo več tistega Bivacyn spreja za celjenje.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!