No, jaz sem se odločla da bom kupla 20 plenic v Tosami in ene 10 še zdej v Hoferju, ko bo akcija.
Pravkar sem dala prat cunce od dojenčice, ki sem jih dobila...pa mi ni jasno kako ste ve 3 do 4 stroje oprale...jaz imam 1 stroj! res, da nimam še plenic, pa kakih bodijev...ampak več kot 2 stroja pa mi najbrž z vsem skupi ne bi zneslo. Pa še zimske pajace sem dala zraven prat!!! Pa sem šla kupit persil sensitiv,(drago!) pa se je moj kar za glavo držal, kako babe pretiravamo...zakaj mora bit prav poseben prah...No, zaenkrat bom prala s tem, pole pa presedlala na navaden prašek.
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti
PikicaPokica: koliko čaja malinovih listov spiješ na dan in kako ga pripraviš. Jaz sem včeraj nabrala malinove liste, sedaj pa me bega, koliko moram dat.
Jaz sem najprej kupila čaj malinovih listov - je posušen. Potem pa mi je mama nabrala liste in jih posušila.
Pripravi se tako, da se da dve žlici tega čaja v mrzlo vodo in se kuha do vrenja. Potem ga precediš in ga po požirkih piješ. Tako si ga jaz pripravim zjutraj in ga pijem čez celi dan po malem.
Upam, da bo kaj pomagal

.
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica
Tako si ga jaz pripravim zjutraj in ga pijem čez celi dan po malem.
In koliko to pride v enem dnevu? 3dcl? Več?
Ja, več :)
Naredim ga pribl. pol litra in ga pijem - ampak v to količino dam 4 žličke čaja.
V navodilih na kupljenem čaju je pisalo, da daš na 2 dcl vode 2 žlički čaja.
Ja, Tianna, nekje okrog 3dcl cel dan. Teden pred rokom pa malo več
Dobrodošla, Nena
Z mojim sva bila pa v Leclercu in se kar nisem mogla upret in spet

nekaj body-jev na preklop kupit pa majčk (so take kot mako, le poslikane in s pritiskači ob strani)..to je prav kriza, da te te reči tako premamijo, da ne govorim o delu z otroško kozmetiko
En mesec prej se ga pije, ja. Po "želji"
proti koncu povečuješ. Jaz pred spanjem spijem še skodelico Rooibos čaja z okusom z vanilije iz Muellerja, ampak ne filter vrečke - zaenkrat tok tok pomaga pri spanju in prebavi, če je to sploh od tega čaja..
_mala_, si vaju kar predstavljam, kako šibata za prašičkom

Kako, da je ušel? Ga tvoji pripravljajo (se opravičujem tistim, ki mesa ne jeste) za čas, ko boš rodila?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!