cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke

clock-img

18.08.2007, 21:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

vidiš sam še 60 si za manouser posted image

Imaš PDP full pred mano, pa te bom dohitela.  user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:23

clock-img

Anonimen

Nana - zlata si. Še posebej, ker si me spomnila, da je moj dragi zelo alergičen na pečkasto sadje in gobe... Pa mleka tudi ne prenese. Sem čisto pozabila. Jao meni, če se bo naša princeska po očetu vrgla... Pa sem se danes nekaj pridušala okoli pridobiljenih kilogramovuser posted image  

Misska - ja reva uboga... Jaz sem se prenažirala z ananasom, pa s kivijem, sedaj pa z melono... Po sadju mi nikoli ni bilo slabo. Z mlečnimi beljakovinami pa še vedno nismo prav prijatelji...

Miša - vse imam pripravljeno. PDP pa čez 20 dni. Sem se odločala po načelu "ziher je ziher". S kozmetiko nisem pretiravala, ker nikoli ne veš kaj bo user posted image  ustrezalo. Nekaj malega sem kupila, nekaj bomo dobile ob odhodu iz porodnišnice. Ostalo se bo dokupovalo po potrebi.

clock-img

18.08.2007, 21:25

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

in če boš ti prej rodila user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

18.08.2007, 21:28

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

učeraj sva res user posted image pa me je ponoči mal matralo-kake pol ureuser posted image
sem rekla,da bova začela intenzivno user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

18.08.2007, 21:29

clock-img

Anonimen

in če boš ti prej rodila user posted image

user posted image  Ma upam, da ne.

clock-img

18.08.2007, 21:30

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

in če bom šla js tolko čez rok

clock-img

18.08.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

učeraj sva res user posted image pa me je ponoči mal matralo-kake pol ureuser posted image
sem rekla,da bova začela intenzivno user posted image user posted image user posted image

user posted image  Jaz sem že pozabla kako to izgleda. user posted image  

clock-img

18.08.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

Ja, ti moraš čez rok, jaz pa moram prej, pa se dobiva tam nekje med 9.9. in 23.9. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image  Jaz sem že pozabla kako to izgleda. user posted image  

ne smeš user posted image

clock-img

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Žabonka, ja to je res dobro vedeti, ker recimo, če je eden od vaju alergik, potem moraš že v štartu kupiti umetno mleko za alergike (če bi slučajno morala dodajati) in že v porodnišnici omeniti pediatru na viziti, da ti pove, kateri prehrani v porodnišnici in nato doma se izogibat. V LJ je bilo recimo za vsako malico oz. za vmes na voljo kravje mleko v tetrapakih. Ko je meni na prvem pregledu odsvetovala mleko, kar naenkrat nisem vedela, kaj naj še jem, ker ugotoviš, da je mleko skrito v dosti izdelkih..

Sandra in Tianna, kje pobirata te smiley-je?

clock-img

18.08.2007, 21:33

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

Mojuser posted image  je pa danes zelo delaven. Samo skače po trebuhu, brca v rebra, kolca se mu....Kako pa kaj vaši? Ali so razlike med dnevi?

clock-img

18.08.2007, 21:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra in Tianna, kje pobirata te smiley-je?

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs

user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:34

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Ja, ti moraš čez rok, jaz pa moram prej, pa se dobiva tam nekje med 9.9. in 23.9. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image ...sam js nočem it čez rok...raje bi vidla, da kak dan prej rodim

clock-img

18.08.2007, 21:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Mojuser posted image  je pa danes zelo delaven. Samo skače po trebuhu, brca v rebra, kolca se mu....Kako pa kaj vaši? Ali so razlike med dnevi?

Pri mojemu user posted image  so razlike med dnevi. Kakšen dan je full aktiven, kakšen dan malo manj, ampak vse v mejah normale. user posted image

Lina31, kje boš ti rodila? Imava blizu PDP. user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:36

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image

bwahahahaha

clock-img

18.08.2007, 21:36

clock-img

Anonimen

user posted image ...sam js nočem it čez rok...raje bi vidla, da kak dan prej rodim

Saj jaz tudi. user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:37

clock-img

Anonimen

user posted image

bwahahahaha

user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:38

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

Ja, sem vidla, da sva čist blizu. V LJ nameravam roditi.

Pri mojemu user posted image  so razlike med dnevi. Kakšen dan je full aktiven, kakšen dan malo manj, ampak vse v mejah normale. user posted image

Lina31, kje boš ti rodila? Imava blizu PDP. user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:38

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

Ja, sem vidla, da sva čist blizu. V LJ nameravam roditi.

clock-img

18.08.2007, 21:40

clock-img

Anonimen

A tako.
Me prav zanima, če bom v porodnišnici spoznala oz. bila v sobi s kakšno tu z RR.

clock-img

18.08.2007, 21:42

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

Kje pa nameravš ti roditi? A sem včeraj skozi dopisovanja zasledila, da si primorka?

clock-img

18.08.2007, 21:43

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

grem js kej koristnega še naredit, kot na primer user posted image pa user posted image ...bom med pauzami  kej pokomentiralauser posted image

clock-img

18.08.2007, 21:43

clock-img

Anonimen

Kraševka. user posted image

V Postojni bom rodila. Imam tudi g. tam. user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

grem js kej koristnega še naredit, kot na primer user posted image pa user posted image ...bom med pauzami  kej pokomentiralauser posted image

Ja, saj jaz bom zdaj kmalu offline, pa da ti ne bo izgovor, da sem jaz vsega kriva.  user posted image

clock-img

18.08.2007, 21:46

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

A sem včeraj skozi dopisovanja zasledila, da si primorka?

če se nam ni zlagala-ker član noče razkriti svojega profila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem