Sandra ful si suhica
, pa sobica je tud ful luškana.
6 povijalnih pleničk,jih bo dovolj?kolk jih mate ve?
Jst, mislim, da je dovolj. Jaz sem kupila 5. Babica v Soli za starse nam je rekla 3.
Jaz tudi sem vidla od kje nam Sandra tipka
V album sem dodala sliko bušija v 38t in slike sobice.
Juutro!
Glede na moje izkušnje, je nefretiti že videla svojo/ega
... njo pa še rihtajo (šivajo) ... razen, če je imela splošno anestezijo. Jaz tudi še kar držim pesti
!!!!!!!
jst: glede povijalnih - veš kako je bilo pri nas?včasih je bila ena dovolj za dva dni, včasih pa pet premalo ....
. Odvisno kako se otroček uspe mimo pokakat in predvsem kolikokrat pereš. Če boš pogosto prala, ti bo šest povijalnih sigurno dovolj! Veš, na začetku je drekec (se opravičujem, če katera zajtrkuje
) zelo tekoč in gre velikokrat kaj mimo ... zato se povijalna plenička lahko umaže kljub vsemu štofu, ki pride vmes. Se mi zdi, da is pisala o stresu in o nekem šoku, ki te je doletel. Ker ne vem, zakaj se gre, ti pošiljam en velik
in ti želim, da se stveri uredijo!
sandra: ti suhica ti! Kam si dala kile ... pri vseh sladicah in palačinkah
... bi lahko služila z reklamami za nosečniška oblačila!!!! Takoj se pojdi nekomu pokazat, da ne gre lepota v nič!!!
za sobico!
nena80: kot ti je že pikica pokica napisala: ti kar prekuhaj, nič se ne bo uničilo, le malo motno postane od vodnega kamna!!
pikica pokica: tudi midva sva gledala film hiša na pečini in tudi jaz sem, po dolgem času, jokala
! Fuuul lep film!
Ste že spile
?
Sandra in
Leamavrica, ob gledanju fotk sobic, sem se spomnila, kako sem ves čas pred Mihovim rojstvom hodila občudovat sobico, vohat cunjice in otroško kozmetiko

Lepi spomini. Zelo lepe sobice sta pripravili
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!