Najprej čestitke novo penečenim mamicam.
Mene me pa kar stisne, sploh ko sem prebrala od buškota post. Sama namreč nevem kako bo. Predvidevam, da bo naša pikica imela tudi okrog 2200 in 45 cm. Jutri dobim svečke, če ne primejo pa v torek sprožijo z umetnimi. V najslabšem primeru bodo končali z carskim, Tako, da najbrž sem jaz naslednja.
Upam, da bo dihala na vso moč in mi je ne bodo odnesli v LJ. Pa seveda da bo zdrava.
včeraj sem šla z možem in prijatelji na Ribiški, vendar zelo na hitro. Na porcijo kalamarov in vija domov.
Lepo se imejte. zdej si grem masirat točko nad gležnjem v upanju, da mi bo jutri-torek lažje.
buškica
za vso družinico!mislim na vas!
helenav tebi pa želim veliko sreče jutri,in seveda zdravo hčerkico
!pa nam pol sporoči,kako ste.
Dobro jutro!
Nora, tud meni se je to zgodilo na prejšnjem UZ, ko sem ležala na hrbtu, sam da sem takrat zares skupaj padla.Naj ti ctg vsaj na boku delajo. No, upam da si ti danes bolje in ne bo nič špikanja! Sigurno ni fajn na hrbtu ležat. Lumpa, saj niti ne upam na hrbtu ležati...bila sem na boku in se ućila
...mogoče sem pa res malo preveč nazaj bila...ne vem. Lahko pa je res le nizek prtisk kot pravi Pikica pokica, sam tud za to ne morem kaj dosti. Ko bi vsaj lahko kavico pila, ko jo vse tako prijazno ponujate...sam mi je pol slabo, mi želodec štrajka.
Bom pa veliko pila vode...danes sem bolje...spala sem odlično, prav čudila sem se zjutraj.
Nora zakaj se pa ne obrneš na bok?
Kaj pa vem

sestra me je tako nastimala in mi je rekla, da ne migam. Jutri se bom obrnila tako kot mi pase...
Helenav, tebi veliko sreče

!
danes sem bolje...spala sem odlično, prav čudila sem se zjutraj.
dorotea, samo tako naprej
Evo popolnoma isto. Pri meni mali brca ko nor in sploh ne kaže več kakih znakov da bi hotel ven.
Me prav zanima kaj bo jutri pokazala CTG.
Dan!
Javljam se vam prva septemberka lanskega leta
.Čez slab teden že pihamo prvo svečko.
Vsem, ki že cartate svoje knedlčke iskreno čestitam.
Nosečkam v sladkem pričakovanju pa želim lepo in nepozabno pot v Rim.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!
Življenje je tukaj in zdaj!
Jaz sem imela CTG. Ves čas kaže popadke, ki jih jaz ne čutim

Spodaj vse zmehčano. Odprta za en prst, ampak to itak lahko še traja do PDP ali čez. Glede počutja raje ne bi, ker takoj, ko se kaj pohvalim, je lahko v naslednjem trenutku drugače. Pa ne, da se dobro počutim, ampak tudi slabo ne, da bi morala ležat. Hoja je že čisto račkasta. Ob daljših korakih ali po stopnicah mi zateguje trebuh, da se moram ustavit in dihat kot riba na suhem. Noge zatečene, da so me ožulili čevlji, ki mi nikoli prej niso povzročali težav. Babica mi je rekla, da ob lunah ne zaznajo več porodov in da je vsako leto največ porodov (pazi to) v SEPTEMBRU, ker so pari bolj "pridni" med prazniki (veseli december

).
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!