writing-img

RE: Septembrke

clock-img

26.08.2007, 15:18

clock-img

jst86

pencil-img

622

sandra srečno user posted image !

clock-img

26.08.2007, 15:22

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

nana zlata ti,hvala user posted image
no vsem seveda hvala!!!
ko sem klicala v P, mi ni rekla da je panika, nej pridrvim,ampak da prek telefona ji jaz ne morem razložit natančno situacijo in nej se raje peidem sam pokazat pa bojo oni presodli,če je to to...

popadki so še vedno na 10-15 minut, lahko pa se vsak čas vseskupaj umiri...
sem pa do zdaj pripravila vse kar je še bilo potrebnouser posted image

še mojemu sem pripravila, v čem naju mora prit iskat v P v primeru da rodimuser posted image (modro-bela kombinacijo-kakor od user posted imageuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

26.08.2007, 15:23

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

zaj pa čakam dragega............................

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

26.08.2007, 15:26

clock-img

Anonimen

Sandra, srečno in s čim manj bolečin. Pa še vedno obstaja možnost EAuser posted image user posted image user posted image . Zdaj ko boli boš mogoče še pomislila na njouser posted image user posted image . Pa itak da mi javljaj, te bom zastopala tukaj gor kot poročevalec. Pa meniiiii tudiiiii javi ko boš rodila, no kak sms pošlji če boš pri voljiuser posted image .
In kot kaže bom jaz ta čaj tudi zamudila, če greš ti kar rodit. Ali pa ga bo kdo prinesel v porodnišnico in te pridem obiskat in mi ga dašuser posted image . Joj se dogaja okoli tega čajauser posted image user posted image .

Guppy, lepo da si nam zaupala svojo zgodbicouser posted image . Kje pa si rodila? V Ljubljani? Ker tam dela kot sestra na intenzivnem po CR moja sestrična Mirjam, pa me zanima če si jo videla? kako sta M&M?

clock-img

26.08.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

še mojemu sem pripravila, v čem naju mora prit iskat v P v primeru da rodimuser posted image (modro-bela kombinacijo-kakor od user posted imageuser posted image

Pobralo me bo od user posted image user posted image user posted image . Ti imaš čas še na to mislituser posted image .

clock-img

26.08.2007, 15:43

clock-img

NalLa

pencil-img

861

Sandra srečno! Držim pesti, da bo porod čim lažji (brez bolečinuser posted image ) in da bo vse tako, kot mora biti. user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2007, 15:44

clock-img

ašun

pencil-img

528

Hvala za vspodbudne besede. Res moramo misliti samo pozitivno.
Guppy hvala, ker si delila svojo izkušnjo z nami.
Sandra držim pesti, da boš že kmalu cartala svojega sončka. Pa pošiljam ti protibolečinskeuser posted image user posted image user posted image .
Srček pa pojdi v sanolabor po čaj, če ti ga Sandra ne bo mogla dati.
Kje se pa danes lumpa potepa?

clock-img

26.08.2007, 15:48

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

še čakam dragega...user posted image je gužva po cesti???

srček,če ostanem not,bom mojga oddolžila, da boš prišla do čaja user posted image brez skrbi
(sicer pa ga v vsakem primeru dobim šele jutri-sprememba plana)

clock-img

26.08.2007, 15:48

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Guppy, hvala, da si z nami delila tvojo izkušnjo user posted image  Toliko si že bila odprta pa se je vse zaustavilo..res, ena zgodba ni enaka drugi. Kako si zdaj? Se že kaj bolje počutiš?

Sandra, user posted image  naj hitro mine. Očitno se je tvoj Enej odločil, da hoče ven.

clock-img

26.08.2007, 15:49

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Sandra, še meriš popadke? Kako kaže?

clock-img

26.08.2007, 15:57

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Sandra, vso srečo, pa da ne boš pred računalnikom rodilauser posted image .. res ti želim, da čim prej objameš tvojega sončkauser posted image ...

Mene je tudi ponoči precej zvijalo, pa danes že tdi, ampak nič posebnega na vsaki dve uri me prime in potem samo čakam da mine.

Helena tudi tebi vse dobro - vse bo OK.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

26.08.2007, 16:03

clock-img

nora

pencil-img

601

guppy, lepo, da si nam zaupala tvojo zgodbouser posted image
Sandra, user posted image user posted image user posted image srečno!!!

clock-img

26.08.2007, 16:14

clock-img

guppy

pencil-img

1968

srček, rodila sem v LJ. Kako pa zgleda Mirjam? Imen z intenzivne se res bolj slabo spomnim...

nana, vsak dan se počutim bolje (kar se tiče rane in pritiska), me pa dajejo hudi glavoboli. Včeraj sem končno spackala skupaj tisti zvarek za dobro kri, tako da intenzivno lahko napadem še železov problem user posted image

nora, hvala tebi za tisti paket sladkarij... Punce, v četrtek pred porodom me je nora obiskala v P in mi prinesla polno torbico sladkarij. Zavestno sem požrla skoraj celo čokolado z rižem dan pred porodom, da se mi ne bi pozneje luštalo. In evo, delovalo je user posted image

Pravkar sem postrigla moža. Če mi bosta lumpija dopustila, se grem še sama lepo okopat in porihtat, od včeraj zvečer še nisem videla tuša. Huhhaaa.

clock-img

26.08.2007, 16:16

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Sandra, srečno. Pa boš zgleda vseeno pred menoj user posted image  user posted image  user posted image .
Jaz bi vseeno raje počakala doma na redne popadke na 5 min, ker se drugače v bolnici stopnjevanje popadkov veliko bolj vleče kot doma, v user posted image oskrbi, v domači postelji...Glede čepa je pa tako - poznam punce, ko se jim je začel luščiti počasi - samo malo rjavkastega ali brezbarvnega izcedka, pa so rodile šele čez dober teden. Ta čep je kot razpok mehurja  - lahko je na enkrat ful veliko, lahko pa se lušči počasi...
Je pa tako Nana že napisala; lahko rodiš že čez nekaj ur, lahko pa še traja. Vsekakor eno veliko user posted image za čim lažji porod.

Guppy, skoraj enako porodno izkušnjo ima moja kolegica, ki je rodila 2 meseca nazaj. Začetek spontan, ni se odpirala in je sledil CR. Upam, da se že bolje počutiš in da se ti je kri že popravila. Imaš to srečo, da ti saj mala sončka ne delata težav.

Helena
, tudi tebi želim čim hitrejši porod in sploh ne misli, da bo s tvojo pikico kaj narobe, da bi morala biti premeščena. Misli pozitivno, pa bo. Tudi zate ena user posted image za srečo.

clock-img

26.08.2007, 16:20

clock-img

Anonimen

Guppy, moja sestrična je zelo suha, rjavooka, visoka okoli 180cm (če ne še kaj več), nazadnje ko sem jo videla je imela rdečkasto pobarvane lase dolge malo čez ramena in ima koroški naglas.
V glavnem totalno nasprotje meniuser posted image .

clock-img

26.08.2007, 17:14

clock-img

Anonimen

Sandra, srečno! user posted image

clock-img

26.08.2007, 17:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jst86
pa več izcedka imam.

S čim pa si ga zdraviš? Imaš kakšne globule?

clock-img

26.08.2007, 17:47

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Sandra, drži se, smo vse s tabo...lepo , da si tako flegma. upam, da tvoj dragi hitro pride in da ne bojo ti turisti preveč polnili ceste do porodnišnice...pa da bi čimmanj bolelo in da bi hitro objela svojegauser posted image !
Helenav, tudi tebi srečno jutri! a ni fajn ko si bosta delali s sandro družbo! Drži se... s Klarico bo vse Ok, brez skrbi!
Guppy lepo da si delila z nami zgodbo...včasih se pač stvari tud kej zapletejo, saj se zavedamo, sam bolje o tem prej ne mislit. Pol se pa že vse reši, kajne! Vglavnem , da imaš svoje pikice pri sebi!

Jaz pa spet grem! Kam???? Le kam? Za knjigo...uuuu kakšna noviteta!

clock-img

26.08.2007, 17:56

clock-img

jst86

pencil-img

622

tianna jst izcedka nič ne zdravim.ker me nič ne srbi ne peče,vonj normalen.bom pa G jutri omenila ker je postal res obilen in si moram večkrat na dan menjat hlačke,ker sem skoz mokra.še na trenirko mi pride,tko da mam zdej samo še oblekico na voljo.kaj so to globule?user posted image

clock-img

26.08.2007, 18:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jst86

kaj so to globule?user posted image

Vaginalne globule oz. svečke al ne vem kako drugače se jim reče, npr. Borax, Vagisan.

clock-img

26.08.2007, 18:11

clock-img

helenav

pencil-img

2492

ravnokar sem dobila sms od Sandre. So jo sprejeli v bolnico, žal ne v isto sobo kot je moja...user posted image

čakam na drugi sms, da vidim kaj in kako je z njo.

clock-img

26.08.2007, 18:12

clock-img

jst86

pencil-img

622

ups,sej res,hvala.user posted image

clock-img

26.08.2007, 18:13

clock-img

Anonimen

Poročam od Sandre. Njen sms:

"Jaz že spet noter....:-( Zadržali so me zaradi rjavega izcedka, ki pomeni da se pripravlja. Popadki so še vedno na 10 minut, ampak že zelo boleči. Ko sem vprašala G če bom ostala not do konca, je rekla PA SAJ JAZ MISLIM DA BOTE RODILA.-)).....tako da UPAM, da bom jutri že cartala!!!! Rekla pa je tudi, da se zna vse umiriti.-(. Pozdravi vse na RR"

clock-img

26.08.2007, 18:19

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

SANDRA, držim pesti, da boš kmalu cartala Enejčka!

clock-img

26.08.2007, 18:21

clock-img

NalLa

pencil-img

861

dorotea, samo še malo zdrži za knjigam, pol pa tako kot si napisala naredimo po izpitih žurko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem