writing-img

RE: Septembrke

clock-img

30.08.2007, 18:02

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Pikica pokica, si gledala pri Pušenjaku?..že nekajkrat sem zasledila to vprašanje glede ledvičk, ampak nisem šla brat.

clock-img

30.08.2007, 18:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Pa nekaj dni ni Jst86.

Jst86 se je včeraj zvečer oglasila. Še si ji odgovorila glede špikanja. Si pozabila? user posted image  Danes pa mislim, da je še ni bilo.

clock-img

30.08.2007, 18:07

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Tianna, jaz imam ves čas občutek, da je bilo to en dan prej user posted image user posted image user posted image

Pikica Pokica, tole sem našla:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1028097,1028147#msg-1028147

clock-img

30.08.2007, 18:07

clock-img

Anonimen

Pikica pokica, si gledala pri Pušenjaku?..

Ali pa mu kar pošlji vprašanje.

clock-img

30.08.2007, 18:23

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Hvala Nana. No, meni ni omenjala nobene številke, saj je rekla, da gre le za malenkostno razširitev. Upam, da res ni nič kaj hudega in da se bo pozdravilo samo od sebe, kot pravi dr. Pušenjak.

clock-img

30.08.2007, 18:32

clock-img

Anonimen

Tianna: meni je napisala Canesten 1 (to pomeni, da je notri 1 vaginaleta) in Vagisan (ki naj bi ga vstavljala vsaki 2. dan). Učinek je bil takojšen že po Canestenu. Moj izcedek je bil prozono bel in tudi brez izrezitejšega vonja, no morda malo proti večeru, pa tudi takrat ni smrdel, je bil pa vonj tak sladek; v bistvu ga sploh ne znam opisat, meni se ni zdel kot gljivičen. Ginekologinja pa je tudi rekla le, da je MALO gljivičen user posted image , pač karkoli to malo že pomeni. Vsekakor zdravila so pomagala. 

Sandra: oo, kako lep dojenči. Je res očku podoben. Lepo, da ste v redu in že doma. Le veselo se crkljajte. Tako hitro rastejo, da res z vsakim dnem skoraj kaj lahko zamudiš. Sosedova punčka (rodili so aprila) je tako hitro zrasla, da sem vsakič, ko jo vidim zelo presenečena.

clock-img

30.08.2007, 18:33

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Veste kaj sem zdaj počela user posted image user posted image user posted image ? Moje najljubše opravilo, od kar sem noseča.
Čistila sem WC user posted image user posted image user posted image . Opravilo, ki sem se mu prej izmikala in upirala z vsemi štirimiuser posted image   , zdaj z veseljem počnem vsak dan. Zakaj? Čistilo Domestos mi blazno diši!!! Mislim, da klor, ki je v njemu user posted image ...
SJaj vem, da sem malo zmešana, ampak tako mi je fajn, da potem kopalnica tako lepo diši user posted image .

clock-img

30.08.2007, 18:36

clock-img

Anonimen

Pikica Pokica, tebi pa se že mešauser posted image user posted image

clock-img

30.08.2007, 18:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Veste kaj sem zdaj počela user posted image user posted image user posted image ? Moje najljubše opravilo, od kar sem noseča.
Čistila sem WC user posted image user posted image user posted image . Opravilo, ki sem se mu prej izmikala in upirala z vsemi štirimiuser posted image   , zdaj z veseljem počnem vsak dan. Zakaj? Čistilo Domestos mi blazno diši!!! Mislim, da klor, ki je v njemu user posted image ...
SJaj vem, da sem malo zmešana, ampak tako mi je fajn, da potem kopalnica tako lepo diši user posted image .

Ti kupim celo škatlo Domestosov, če prideš še mojo kopalnico zrihtat user posted image . Mene to jutri čaka, pa moram reči, da zdaj kopalnico res težko čistim. Najtežje mi je tuš kabino sčistit, ker se tako teeežko sklanjam. Samo kaj, ko s rada tuširam v lepi in čisti kabini. Vedno se po čiščenju prva otvoritveno stuširam user posted image

clock-img

30.08.2007, 18:41

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Srček, šele zdaj vidim, da si rekorderka user posted image  user posted image  user posted image .

Imaš kar *****!!!

clock-img

30.08.2007, 18:54

clock-img

Anonimen

Punce,
kdaj se user posted image  lahko obuje v supergice?? Vem, da novorojenčka ne smeš, toda kdaj pa lahko?? Joj, sem videla ene tako lepe Nike supergice za user posted image , pa bi jih najraje kupila. user posted image  No, saj vem, da bo še čas za to. user posted image

clock-img

30.08.2007, 19:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Srček, šele zdaj vidim, da si rekorderka user posted image  user posted image  user posted image .

Imaš kar *****!!!

To samo pomeni da preveč bedarij klamfam tukaj goriuser posted image .

clock-img

30.08.2007, 19:13

clock-img

aljab

pencil-img

329

Pikica Pokica,  če je pri novorojenčku votli sistem ledvice širši od 6mm (zdi se mi, da je to meja), potem se naredi kontrolni UZ mislim da pri treh mesecih (ne me držat za besedo).... Bodo pa poleg kolkov v Celjski porodnišnici pogledali tudi ledvičke. To kar pogosto najdejo, ampak ob kontroli je navadno vredu ( v literaturi sem najdla, da se do 2 leta starosti pri 50% izboljša)... če pa ni potem otroka naročijo k nefrologu pediatru, kjer izključujejo vezikouretralni refluks.... No bolj moraš bit potem pozoren pri vseh visokih temperaturah brez drugih znakov, ker bi lahko bil uroinfekt....

Če ma tvoja mala le rahlo razširjen votli sistem naj te ne skrbi... če bi blo pa zelo, potem bi morala skrbet, ker do tega pride pri kaki zapori nižjeali drugih anomalijah......ampak potem bi bla tud ledvička spremenjena in bilo bi manj plodovnice.... bi pa tvoja ginekologinja to gotovo že prej opazla. Ne skrbi, to res pogosto njdejo, pa je potem vse ok......

Upam, da sem ti odgovorila... no mal sem neorganizirano napisala...

Sandra  mali  Enej je pa res luštkan!!!!

clock-img

30.08.2007, 19:14

clock-img

nora

pencil-img

601

Čistilo Domestos mi blazno diši!!!

Jaz ga tudi uporabljam, pa se domestos disavo za skoljko, zakonuser posted image

clock-img

30.08.2007, 19:17

clock-img

nora

pencil-img

601

Joj pravi srček! sem glih vidla slikice od Enejauser posted image Sandra, dobrodosla nazajuser posted image  

clock-img

30.08.2007, 19:25

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Nana, saj sem še tuuser posted image ... Že opoldne sem vas brala, apak nisem uspela kaj napisati, ker več kot sedim, bolj krofaste noge imam.

Jutri imam CTG v porodnišnici, nato pa še pregled pri svoji G. Danes me precej zvija čisto od spodaj, tako da me prav zanima, kaj bo pokazal jutrijšnji pregled. Pol pa bo ravna črta spodajuser posted image

Včeraj sem bila na službeni zabaviuser posted image in je bilo res fajn. Mi je kar prijalo. Lepo smo se imeli... domov pa sem prišla ob enih zjutraj.
Je pa tako smešno, ko vsak komentira trebuh in pravijo, da imam spredaj žogico, zadaj pa me ni nič. user posted image

Sandra, zdaj pa veselo cartanje z vajinim sončkom pod domačo strehouser posted image

Lumpa, držimo pesti zateuser posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

30.08.2007, 19:26

clock-img

Anonimen

Sandra - prekrasnega srčka imatauser posted image user posted image user posted image  

Si pa čisto prehitro prišla domovuser posted image user posted image  Me smo se zelo trudile in klobasale neumnosti, da bi med tvojo odsotnostjo načvekale 470 strani... Ti pa si medtem "samo" rodila, "odležala" svoje v porodnišnici in prišla z Enejem domov...user posted image user posted image user posted image  No, malo heca - ne zamerituser posted image

clock-img

30.08.2007, 19:46

clock-img

Anonimen

Namesto 470 smo jih načvekale 407user posted image . Je samo stvar v zaporedju številkuser posted image

clock-img

30.08.2007, 19:48

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Tianna, ti lahko daš supergice tudi user posted image , če hočeš. Samo utesnjevat ga ne smejo. Kje si pa videla te supergice?

clock-img

30.08.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

Tianna, ti lahko daš supergice tudi user posted image , če hočeš. Samo utesnjevat ga ne smejo. Kje si pa videla te supergice?

Na sosednjem forumu "Dojenček" sem našla temo glede teh supergic, pa sem šla malo brskati po netu. user posted image

http://www.sneakertom.com/baby-sneakers-c-33.html

clock-img

30.08.2007, 20:01

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

lupi6 so danes dali še tretjo svečko ker tudi ta ni delovala se je zdravnica odločila da bodo jutri zjutraj takoj poslali v porodno sobo kjer ji bodo predrli mehur in sprožili porod.upam da bo porod brez zapletov.

pozdrav od moža od lumpe6!!

clock-img

30.08.2007, 20:02

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa danes tako zadovoljna sama s sebojuser posted image user posted image  Že dolgo se nisem tako dobro počutila - skoraj nič nisem zatečena, ne boli me glava, nič nisem zaspana, polna veselja in energije... Kot v drugem trimesečjuuser posted image  Očitno tole vreme res dobro vpliva nameuser posted image  Danes bi lahko spet gore premikalauser posted image

clock-img

30.08.2007, 20:08

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Aljab HVALA za izčrpno razlago. Tudi jaz mislim, da bi me že prej opozorial ali dala na kakšen dodaten UZ, če bi bila ta razširitev velika.

Tianna, seveda jih lahko obuješ user posted image , ampak kupi tiste čisto tamičkene - ki imajo mehak podplat in še niso za hodit. Jaz imam Nike-ice še od sina ( št. 16), za user posted image user posted image sem jih pa tudi že kupila nekaj časa nazaj v Italiji, ko so bile ravno razprodaje.

clock-img

30.08.2007, 20:11

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Joj, Lumpinemu user posted image se očitno tudi ne mudi na svet user posted image . Mogoče pa čaka na lepše vreme, tako kot moja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

No, vseeno želim Lumpi, da jutri čim hitreje dobi svojo štručko v naročje, seveda brez zapletov in s čim manj bolečinami user posted image user posted image user posted image .

clock-img

30.08.2007, 20:12

clock-img

Anonimen

Pikica Pokica & Nana, hvala. user posted image  Nisem vedela, da obstajajo tudi Nike supergice za novorojenčka. No, v bistvu so bolj copatki a? Št. 16 praviš. In za koliko časa so? Mesec, dva?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem