IZVIRNO SPOROČILO: guppy
"dovolj, da enkrat daš otroka na flaško, pa se nikoli ne bo dojil"... kakšna neumnost, res...!!!!
otroka je treba pristavljat kadarkoli je lačen, pa naj bo to na eno uro, če je tako
.
Kolk mi gredo na živce take teorije

Mojadva sta bila tudi cel teden , ko sta bila na intenzivni , na flaški, pa se sedaj oba dojita. Včasih jima malo dodam , drugače pa samo dojenje. Ne poslušat ostalih pametnjakovičev.
Pa da bi ju po eno uro dojila..pa kaj še. OK, če bi imela samo enega še mogoče. Pri dveh sem pa potem lahko skoz "priklopljena". Mojadva se najdlje dojita po uro oba skupaj. PA še to ne več...to je bilo bolj na začetku.
Guppy, ti delaj tako kakor veš da je najbolje zate in za malčke. Vsaka mati najbolje ve, kaj je dobro in kaj ne. Silit se pa ni treba. Itak pa črpaš mleko in pijeta tako ali tako tvojega.
No, mojadva pa rasteta in rasteta. Sta že ful napredovala. MEni je tudi patronažna zatežila, da se kao prepočasi redita. Da bi mogla po tabelah več dobit. PA sem ji ka takoj povedala, da mene prav čisto nič tabele ne brigajo. Da vem, da dovolj pojesta. Kr neki...itak pa vsak drugače pove. PEdiatrinja je pa rekla, da sta dovolj zrasla. Potem pa vedi, akj je prav.
slučajno trojčki:))