Še to. Vidim, da vas je morala večina kupiti materinske. Jaz sem jo dobila v prvi in sedaj v 2. nosečnosti zastonj. Meni se ne zdi fer, pa čeprav je samo 5 evrov.
Jaz pa se za NS tudi tokrat nisem odločila. Tveganje mi še nič ne pove...
Drugače pa je otročička G pred petimi dnevi dobro pogledala, čez en teden pa ga bo zopet. Šli bomo pa na 3d uz tam okrog 20 tedna, ker smo šli tudi pri prvem.
11 t
Si mi pa lušt naredila s temle mladim krompirjem. Jest bi tud kej takega samo kaj ko mi sabo misel na bolj mastno hrano ne naredi nič fajn v želodcu.
Dones nas je bolj malo septemberk tle gor.
Zgleda, da je tak zaspan dan. Meni ni pomagalo niti tistih 11-12 ur ponoči, še čez dan sem zaspala za dve urici, da bo "zihr". Pa moram priznati, da me že zdaj vleče v posteljo. Sem preverila, da nimam slučajno kake vročine, ampak zgleda da sem samo pretirano utrujena.
Za materinsko se tudi meni zdi fer, da jo dobiš zastonj, če jo že plačamo na 101 način. 5 € gor ali dol, gre za princip, ne za denar. Je pa seveda lažje plačati in biti tiho
Danes mi je zmanjkalo zaloge paštete pa sem pojedla sirček. Napaka! Še vedno po vseh mlečnih izdelkih obvezno bruham in to nekaj podobnega skuti... Fuj, ogabno. Se opravičujem, da to sploh opisujem. Tale moj želodec je ponorel, mene pa tako vabi, da bi se najedla sadnih jogurtov, dokler se ne razpočim.
Guippy sej mlečni izdelki tud meni ne dišijo, pa tko bi rada jagodni jogurt pojedla pa si enostavno ne upam.
Men pa še kar paše da nimam trebuščka, poroka pa to.
Nora, na isti dan sva naročeni pri dr. Pušenjaku. Mogoče se pa bova videli?? Srečno!
lemavrica a imaš že rezervirano poročno obleko?
kaj ni tut na obleki lepo, če se mal trebušček vidi?
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Res je tianna
Ob kateri uri si naročena? Jaz sem ob 19h.
Jaz pa ob 18:45h!!! 15min bom torej noter.. Malo a? Ne bodi jezna, če se bo kaj zavleklo, pa boš morala kakšno minutko počakati. Prav? V katerem tednu boš?
Super
Se vidiva!
Nora, več belega izcedka v nosečnosti je normalen pojav. Problematični so rjavi in kravavi
Ja, trebuščki so prav fletni..dokler ne začnejo ovirat obuvanja čevljev

in normalnega spanja
Tudi mene vleče spat. Prejle sem se tako zjokala ob filmu na Sloveniji 1. V zadnjem času itak za vsako figo jokam. Ko gledam našega fantka, ki naredi kakšno reč v stilu "velik sem", se spomnim, da je bil še leto nazaj mala nemočna štručka. Ga grem kar pogledat
Vsem mirno noč - pa dajte se že najest enkrat

sej se hecam, ampak ko vas berem, sem pa še jaz lačna kot volk!
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!