jst si iz ene stisnem 60-80ml ko je polna.
Ne se s tem obremenjevat!. Črpalka ne izstisne vsega, pa če bi čez 5 minut zopet začela črpat, bi spet kaj priteklo.

pa dobi mleko še po črpanju, ker dojko bolje izprazni, kot črpalka.
Zdaj jo moram skoz preoblacit in 3x prestavljat, da vsaj 50 ml popije na obrok, če je pa taksna zaspanka
...
Nora, zdaj vsaj veš, da je premalo dobila... S previjanjem pa otroka najprej zbudiš in malce utrudiš, da postane lačen.
Temperatura: V stanovanju naj ne bi bilo več kot 21 stopinj, v prostoru, kjer se otrok previja pa 25stopinj - tako je meni rekla patronažna.
Nana, tu in tam me spodaj fajn ščipa, drugače nimam posebnih bolečin. Ampak tisti ogromen kos zadnjič me je pa prav prestrašil. In to po 16. dneh po porodu. Kak teden preden se je izločil, pa sem imela ponoči tako bolečino v sp. delu terbuha, da lekadol sploh ni pomagal. Čist pri miru sem ležala, da se je počasi umirilo.
Guppy, ti si imela Cr pa so ti šli večji kosi ven. Jaz sem prvič tudi imela Cr, pa ni bilo takih kosov, strdki krvi so že bili, ampak ne pa tak kos

Patronažna mi je rekla, da je sreča, da se
tak del izloči, drugače lahko pride do vnetja in komplikacij.
A je še katera zaprta? V nosečnosti sem iemla zadnja dva meseca skozi tekoče blato, sedaj pa trdo ko

,... malo verjetno od železovih tabletk, ki jih moram jemati za hemoglobin.
Pa hemeroidi so se spet vrnili, ko toliko pritiskam, prej so se že lepo skrili. Ma, imam s ta zadnjo več problemov, kot s ta sprednjo
< Sporočilo je popravil PBJ -- 28.9.2007 13:51:10 >