Guppy, tako te razumem. Rečejo, da nosečnicam nagajajo hormoni in se zjočejo za vsako p... No, tudi pri meni to ni držalo, sem pa v slabi 7.ih tednih nadoknadila za celo nosečnost. Čisto vse se mi sfržmaga!
Moj mož trenutno dela dve službi in sva z malim velik sama. in Srček točno tako kot si rekla, prvi se stušira on, gre na wc, je... Jaz cel dan čakam, da pride, on ma pa milijon opravkov, malega pa prime za pet minut. Ko začne jokat, hodi z njim za menoj in sprašuje: Kaj mu pa je? MISLIM!?!
Čisto vsako stvar mu moram rečt. V smislu, dej ga previj, dvigni ga, ker ga muči kupček...
Sej ni vse tako črno. Pol ga pa vidim, kako glade malega, se pa od ganjenosti zjočem in je vse ostalo pozabljeno. Še sama sebe v jok spravim! Zadnjič sva zjutraj z Izakom plesala in sem šla mimo steklene omare. Ko sem vidla svoj odsev, sem kar zastala. In spet valjda jok. Skoz mi je hodilo po glavi: celo življenje sem čakala na to! Malega sem tok stisnla k sebi, daa sem ga zbudila
... No, men se to zdi ena tistih lepih stvari, zaradi katerih se "vožnja izplača".
Hecno, ko začnemo o čustvih, se vse razpričamo
.
Kaj Duca ni nič več, da bi komentiral?
Včeraj je ena spraševala, če se nam kdaj zgodi, da so postrni mokri. Ja, nam se je ponoči. Dvakrat! Sem ga mogla komplet preoblečt. Ne vem, če nisem dost zategnila trakcev, ker se mi pre še to ni nikoli zgodilo...
Imam občutek, da mi bo mleka zmanjkalo.
Tako si želim še naprej dojit. Prej sem ga mela ful preveč, pa si nisem redno do konca izpumpavala ven. Če ga je blo pa toliko! Mislite, da je zaradi tega? Zdej si pa po vsakem obroku in upam, da se bo količina nazaj povečala.
A je to sploh možno? Al ko se količina zmanjša, je to to?
Vsem želim miren dan in veliko cartanje z malčki.