30.03.2007, 15:07
2670
Preglede predvidoma opravljamo ob ponedeljkih in torkih popoldan. Pregled traja do 30 minut.
Cena pregleda: 12.000,00 SIT.
Naročanje: telefon št. 05 720 40 08 v dopoldanskem času ali po e-mailu: info@bolnisnica-po.si
Sedaj pa si oglejte še filmček otroka pri 20 tednih nosečnosti na najsodobnejšem ultrazvoku.
V nosečnosti:
- občutek bližine med bodočo mamico (starši) in še nerojenim otročičkom se poglobi zaradi izjemne ločljivosti in čistosti slike
- podoba še nerojenega otročička, ki z novo tehniko prehaja v tridimenzionalnost, pomirja bodoče starše
- v primeru suma, da je prišlo do nepravilnosti v nosečnosti nova UZ-tehnologija zagotavlja večjo varnost, kar pomeni, da je sum lažje potrditi ali ga zavreči, in tako nosečnost poteka mirneje
- zgodnja in bolj zanesljiva potrditev ali zavrnitev nepravilnosti
- vsak posnetek, narejen med preiskavo, se dokumentira, arhivira in se lahko snema za bodoče starše
- možnost prenosa podatkov v drugo ustanovo preko spleta za morebitni posvet z drugimi zdravniki
V ginekologiji:
- v primeru iskanja vzročnosti pri simptomih kot so: bolečine, nepojasnjene krvavitve, drugačne krvavitve, motnje pri odvajanju, akutnih bolečinah, nova UZ-tehnologija zagotavlja večjo varnost, kar pomeni, da je vzroke lažje ugotoviti, morebitne sume pa lažje potrditi ali zavreči
- pomoč pri zdravljenju neplodnosti
- glavna pomoč pri diagnostiki"

!
pa mi je pol kr mal slabo blo
kej, kot pa da si spet js kupujem stvari, ki pol ko pridem z njimi domov ugotovim, da jih sploh ne rabim...
.
V 4 dneh sem se zredila 2kg, ker sem bila na domači negi