IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
Atteja - kje pa ga imaš čez dan ?
Čez dan je različno, največ ga po rokah nosiva z možem (predvsem on), ker ob vsem ostalem joka in se celo dere. Noče ležat, zdaj, ko je pogruntal, da se lahko dvigne ali prevali in se dere, če ga dava ležat, dere se, če ga drživa v naročju tako, da sedi, dere se, če v naročju leži, dere se, če stojiva, pa je v naročju, obvezno je, da je v naročju in da tisti, ki ga ima, hodi okrog, sicer je ogenj v strehi. Kupila sva mu igralno preprogo, ki ima poleg igračk in ropotulj tudi lučke in celo igra pesmice, če brcne ali udari v pravo mesto, pa se tam ne zamoti. Kaj hitro je jok in konec veselja. Ima tudi veliko svojih igračk, a mu nobena za več kot kako minuto ni zanimiva. Tudi njegovo razpoloženje se menja na stotinke sekunde. Zdaj se glasno smeji, v naslednjem momentu pa že joka.
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*
ker si napisala,da se na polno dojita...a s težo lepo napredujeta?nevem nism zasledila,d si napisala...no če ne kaj če nimaš dovol mleka,mali vleče in vleče...mleka pa od nikoder!al pa če mleko ni dovol hranilno?
drugače mu pa ponoči probaj uvest dudico namesto siske,če ti bo ratalo....
Glede razvoja, teže in rasti je kar nadpovprečen. Pri treh mesecih je imel skoraj 7,3 kg in nosi vsa oblačila za pol leta. Tudi pediatrinja je rekla, da je pravi velikan in je otrok, ki je pri treh mesecih velik za pol leta. Torej je z mojim mlekom vse OK. Sem se pa zanimala tudi o tem ali bi se kako dalo preveriti o hranljivosti mleka, pa se tega ne da in vsak strokovnjak, ki mu to omenim, me samo debelo pogleda kot da je itak vsako mleko dovolj hranljivo.
Nekaj nasvetov sem že dobila tule, ampak vseeno vas prosim, da še kaj napišete.
Ravnokar je mali zaspan tako, da komaj gleda, ampak zaspat pa noče, čeprav ga tašča in očka nosita okrog in ga crkljata. Pred par minutami sva se previla in podojila... Ampak je vztrajen pri nespanju.