writing-img

RE: Operacija hidrokele-vodne kile v jajčku?

clock-img

10.01.2007, 09:19

clock-img

Anonimen

Po odlomkih do informacij,kaj vse so mu delali.GRRRR.Ma mislim,lahko bi to že ob odpustu razložili.
Ima precej velik rez v predelu dimelj in še enega na mošnji,le,da ta ni šivan amapk zlepljen.Tudi lulček so poštimali.Niso mu obrezali kožice,ker ni bilo potrebno,amapk so jo potegnili navzdol do tistih vezi,ki držijo kožico ob glavici lulčka in jih prerezli,tako,da gre sedaj kožica lepo navzdol.Ni čudno,da je revček preživljal take bolečine.user posted image
Sedaj je že vse v redu,le občasne more še ima in pojamra,da ne gre v bolnico.

clock-img

18.01.2007, 14:08

clock-img

Avri

pencil-img

86

Joj, mene kar stiska, nas čaka operacija dimeljske kile. user posted image user posted image user posted image  skozi sem upala, da se bo sama zaprla tale luknjica, pa nič. user posted image user posted image user posted image
Zdaj mu kar pogosto nagaja in zgleda, da bo potrebno operirati.
Hvala za te informacije, me je malo pomirilo.

clock-img

19.01.2007, 09:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

No, samo da je za vami in da se stanje boljša.

Neva, ko si opisovala, kaj se je dogajalo po operaciji, sem podoživljala našo zgodbo, ko je bil na operaciji žrelnice. Po narkozi je čisto isto reagiral, kot vaš Timi. Sem mislila, da se mi bo strgalo. Totalno podivjan je bil, moč pa takšno. Kar tekal je sem in tja, skratka groza.

Tisto, pred operacijo, ko se smejijo in ko so kot pijančki, je res smešno. Jaz sem se prav naglas smejala, ko sem Aljaža videla v takšnem stanju.

No, lepo okrevajte!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem