Jutroooooooo!
Evo, danes pa sem že prišla malo v pisarno pogledat ..... pisarno imam 5 m od stanovanja, tak da ni napora hehheheh smajli mi ne delajo, te pa moram mimiko zapisat .... :-) - primer: hehehehe
Počutim se vredi, razen v spodnjem delu trebuha me nekaj špika (tam pr jajčnikih), prehlajena sem še pa vedno. V bistvu itak nisem strogo mirovala. Sicer sem bila v stanovanju skoz, sem pa non stop neka migala... vglavnem sem zdaj mela cajt za generalno čiščenje stanovanja heheheh, drugač sem vedno našla neke izgovore, da se nisem spravila pucat!! :-) Doktor mi je rekel, da statistika kaže, da strogo mirovanje ne prinese nosečnosti, naj pa le bom v bolniški. Privoščim naj si baje sprehode ... z zlomljenim stopalom in zlomljenim gipsom???!!! Ne vem, kak bi naj to izvedla heheh
Upam, da Janko in Metka uživata v mojem bušiju in da se še ne kregata in tepeta :-). Nekaj me zanima: če ne bo ratalo v tem poskusu, a lahko dobim mentstruacijo pred 14.2. (takrat sem naročena)? Ne vem tega, ker sem zda prvič v tem.
Kak ste pa kaj ostale, a?
TOSJA - držim pesti danes in vredi zrihtaj!!!
Ti si tak vredi, ko te sezname dopolnjuješ in vodiš vso evidenco! Hip hip huraaaaaaaaaa za tebe.
BETTY - kahlo mi je že moj predlagal, samo mam jaz tako vlko rit, da bi mogla imet dve kahli. V vsako kahlo bi porinla eno ritnico, a teklo bi pa na sredino med obe kahli!!! In kaj sem s tem naredla, a???!! Dodatno čiščenje!!! heheheheh
Kak pa kaj Gašper in Ana? Se mata rada, al se še v bušiju kaj rukneta? Moj Janko včasih ful zalasa ubogo Metko. Itak že ima Metka bol malo lasekov, pa še na tiste se ji šmrkavc mali spravi... hehehhe
PIKAA74 - pa tvoja Urška in Mihec? Ubogata kaj? Kak se pa ti počutiš? Si bol malo zaj na RR. Ti kr počivaj, sploh će je telo utrujeno. Jaz sem cela zagipsana, bolana in prepikana še od inekcij, ampak sem se vredi zlizala.
ANITKA - saj si ti tista Anitka, ko smo ble enkrat skupaj na srečanju, ne? Ti kr lepo drži pestke, mi bomo pa za tebe. In kak daleč si ti?
TAk, zaj pa grem do konca pogledat en film, zraven katerega sem včeraj zvečer zaspala, pa se javim za pol ure... ve pa napište kaj, da bom mela kaj brat!