Moja bosta pojutrišnjem stara 9 mesecev. Mi kruha še ne jemo, prav tako ne kakih piškotov.
Zjutraj mleko, sedaj DM trojko zgostim z riževimi kosmiči, zvečer isto.
Za malico banano z hruško, kakijem, melono, jabolko, včasih dam zraven par žličk jogurta.
Za kosilo večkrat tudi kako Hipovo gotovo kašico po 8. mesecu. So res odlične, zelo okusne. Včasih pa jima sama kaj skuham, največkrat isto kot nam, se pravi kaka purica, piščanec, govedina z zelenjavo (brokoli, cvetača, korenček, bučke, krompir), seveda solim pozneje, ko za njiju že vzamem vstran.
Vse to zgostim z polento, rižem, piro,...
Obožujeta od Milupe zelenjavno kašico, se naredi z vodo, ali pa tudi DM-ove kašice, tudi z vodo. Pa Hippove kosmiče, ki se naredijo z mlekom.
Pa Fruchtzwerge, pa kakšna gotova sadna kašica.
V glavnem moja dva sta super jedca in ju je prav užitek hranit.
S tem, da jaz še preveč ne hitim in mi niti na kraj pameti ne pade, da bi začela jesti vso hrano, kot ostali druž. člani, pa čeprav dobim dosti negativnih namigov, kao da kompliciram pri vsakem naslednjem otroku bolj.
Najbolj me dvigne, ko mi ponosne mamice razlagajo, kako je njihov pri štirih mesecih jedel zelje, pa čufte, pa bla bla bla
.
Sploh ne morem poslušati takih neumnosti. Meni bi se otrok smilil, pa saj mu črevesje čisto zdela. Potem pa krči, pa jokanje, pa...