writing-img

RE: Vmešavati ali ne ?

clock-img

09.01.2007, 14:41

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Sem mela prijateljico, ki je prenašala batine, poniževanja, grde besede... Trudila sem se dve leti. Ji bila opora, poslušala sem, tolažila... V glavnem vse, kar sem lahko storila. Tudi prenočišče sem ji dala, jo peljala na urgenco, ko jo je zaprl med vrata dvigala in jo pošteno obrcal. Rezultat???? Vedno znova mu je odpustila in se vrnila k njemu. Tudi potem, ko so jo na urgenci zašili in je po stanovanju pobirala drobce stekla od razbitega okna, skozi katerega je vdrl v njeno stanovanje, tudi potem, ko je nabavli novo konfekcijo, ker ji je razrezal vsa oblačila. Tudi potem, ko je čistila dva dni stanovanje, ker je po celem stanovanju razlil žgane pijače.

In danes??? Me ne pozna. Ne odgovarja na moje mejle. Me ne pokliče. Sicer je tudi njega pustila (hvala bogu), ampak toliko o pomoči prijateljicam, ki so zlorabljene.

In da ne pozabim. Sem se tudi z njo skrivala med hišami v vasi, potem ko jo je iskal....s pištolo v roki. Bravo tako prijateljstvo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

10.01.2007, 11:05

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Ta ženska rabi psihiatra. Za začetek jo moraš pa ti nahrulit in brez olepševanja povedat kar ji gre, pa tudi če ti zameri.

clock-img

10.01.2007, 11:31

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ojoj, tanikaa, to pa je že kriminalka. Ta pa ti je bila res "prava prijateljica".

clock-img

10.01.2007, 12:00

clock-img

Christie

pencil-img

7

se ni oglašal na mobitel in ni imela pojma, kje je. Potem je dobila od nekega skupnega kolega namig, kje bi ga lahko našla. In ga je šla ONA iskat!? Z enim kolegom sta šla na morje in se mu ni zdelo, da bi morala ona to vedet...

user posted image  čudno, meni se je zgodilo ravno to prejšnji teden - do potankosti isto, samo da ni bil na morju en teden. Sedaj se temu smejim, takrat sem bila pa tako besna, da sem se skoraj spremenila v Hulk-a!!user posted image  Najbolj zanimivo je to, da toliko tipov počne iste stvari, kot bi se zmenili!!!!!!!

Ne samo miške, tudi maček pleše, ko mačke ni doma...

clock-img

10.01.2007, 12:04

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ojoj, tanikaa, to pa je že kriminalka. Ta pa ti je bila res "prava prijateljica".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res. Prava kriminalka. user posted image  Ampak ko je človek v taki vezi, bo vztrajal. Ker mam občutek, da je čist hipnotiziran. Obseden. Sicer tega ne bom nikoli razumela, ampak vseeno. Meni je pa itak najbolj važno, da se je končno rešila te veze. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

13.01.2007, 16:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati
Zlato pravilo: NE VTIKAJ SE V NJUN ZAKON OZ. PARTNERSTVO.

"žal" je res tako, drugače boš enkrat ti vse kriva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem