writing-img

RE: Samozadovoljevanje pred partnerjem

clock-img

28.01.2007, 08:57

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Brez problema user posted image . Meni se to ne zdi nič takšnega user posted image

clock-img

01.02.2007, 14:04

clock-img

Anonimen

Živjo...

Če od vas partner to želi, da se pred njim igračkate s svojo tamalo... Mu ustrežete? NE
namreč meni je zadnjič to prvič predlagal in sem samo debelo pogledala in enostavno nisem mogla..

Ve zmorete to? NE

lp

clock-img

06.02.2007, 12:54

clock-img

muška

pencil-img

3223

rekel mi še ni, sem pa ene parkrat sama prakticirala, ko sem spila malo več kuba libre user posted image user posted image user posted image  - takrat sem korajžna ko user posted image  , moj pa tudi komaj čaka, da me malo napoji  in se greva potem konjenico po spalnici user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil muška -- 6.2.2007 12:55:04 >

clock-img

07.02.2007, 17:35

clock-img

LaraCroft

pencil-img

10

ko je šel moj dragi za 1 teden na športne priprave v turčijo, peti dan nisem več zdržala in ko me je zvečer (kot vsak večer prej) poklical, sem ga presenetila in se začela zadovoljevati, tako da me je poslušal po telefonu user posted image

od takrat naprej mi velikokrat reče naj to ponovim v njegovi prisotnosti.

kasneje mi je zaupal, da prej tega ni upal prositi - ni vedel ali ga bom zavrnila in bo on izpadel tepček.user posted image

Lara Croft

clock-img

07.02.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

Ma ja, nič takega... tudi po telefonu sva se šla hotline enkrat, ko je bil na poti 14 dni... Je pa res, da s prejšnjimi tipi nisem mogla tega narest, z njim pa so mi bile vse stvari kar naenkrat čisto naravne...

clock-img

12.02.2007, 15:33

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Lepo je ja, če imaste v spalnicah vse zavore odprte.

clock-img

13.02.2007, 13:17

clock-img

Anonimen

A ti jih nimaš? user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2007, 15:08

clock-img

ašun

pencil-img

528

Zakaj pa ne?

clock-img

17.06.2007, 15:12

clock-img

purple

pencil-img

1897

Zakaj ne, malo samozavesti, pa vse gre.user posted image

clock-img

17.06.2007, 15:34

clock-img

Anonimen

Zakaj pa ne? Del predigre, mmmmm.... user posted image

clock-img

17.06.2007, 15:36

clock-img

purple

pencil-img

1897

To jih ful zrajca, moj je potem še bolj strastenuser posted image user posted image user posted image !

clock-img

17.06.2007, 15:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: purple

To jih ful zrajca, moj je potem še bolj strastenuser posted image user posted image user posted image !

Enako user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2007, 17:01

clock-img

zmaj

pencil-img

104

Ah ja.....

clock-img

18.06.2007, 07:44

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Je pa res, da s prejšnjimi tipi nisem mogla tega narest, z njim pa so mi bile vse stvari kar naenkrat čisto naravne...

Isto pri meni.

Drugače pa je najboljša varjanta (sej ni treba, da ti reče, da daj roko na njegovo pa pejd zravn), ampak naslednjič sama roko položi na njegovo, kasneje jo on lahko umakne in nadaljuješ sama.

Sej če ti ni, ti pač ni, ampak ko boš videla kako noro ga bo to vzburila, boš sama hotela še user posted image .

clock-img

18.06.2007, 10:17

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo...

Če od vas partner to želi, da se pred njim igračkate s svojo tamalo... Mu ustrežete?
namreč meni je zadnjič to prvič predlagal in sem samo debelo pogledala in enostavno nisem mogla..

Ve zmorete to?

lp

ja mu ustrežem, in to pogosto počnem...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

26.06.2007, 15:13

clock-img

helena80

pencil-img

41

IZVIRNO SPOROČILO: cmoka

Nama obema je to čisto nekaj naravnega in to redno počneva pred in med seksom. Neka vrsta popestritve pač.

Pri nama je do tega prišlo čist spontano in je neke vrste predigra. Mojmu je ful vseč, da me opazuje, ko se igram s tamalo. Ponavadi si ga ob opazovanju tudi sam drka.

clock-img

26.06.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

Ne in še enkrat ne četudi bi me na kolenih prosil.Potem naj raje gleda kero drugo mene ne.

clock-img

26.06.2007, 20:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.07.2007, 12:19

clock-img

barcaffe

pencil-img

315

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo...

Če od vas partner to želi, da se pred njim igračkate s svojo tamalo... Mu ustrežete?

Ve zmorete to?

Ja, velikokrat se.
Zadnjič je celo zaspal, in se bila primorana nadaljevat samauser posted image user posted image

Ne čisto zares, brez zafrkancije.
Se zgodi, user posted image
lp

clock-img

03.07.2007, 12:59

clock-img

srki

pencil-img

9222

user posted image user posted image user posted image , živemu človeku se vse zgodi.

clock-img

03.07.2007, 13:02

clock-img

nina.malina

pencil-img

23

Brez problemauser posted image  Ga ful vzburi in je potem sex še bolj divji.

Pa on si ga tudi pred mano brez problema na roko, včasih mu ga pa sama.

clock-img

03.07.2007, 21:38

clock-img

jest123

pencil-img

11

user posted image Moj je čisto ubrisan na to da se samozadovojujem pred njim in ja to tudi rada delam. Če mu pa zraven še razlagam, kaj počnem ali kako sem to počela sama sem mu pa kar trga. Sex je potem 1A.

clock-img

04.07.2007, 23:21

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

kot predigra čist kul

clock-img

05.07.2007, 13:22

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

men je bilo taprvič ful nerodno user posted image ,ker sm bila pa zaradi tega dvakrat bol vshičena in zrajcana in ga na koncu še dvakrat bol orng naskočila.....ja vredno poizkusa.....mal spremembe,zanimiva predigra!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem