writing-img

RE: sterilizacija

clock-img

05.06.2007, 17:14

clock-img

ronja

pencil-img

15289

moška, lepo mu povej, da ti ne boš več jemala tabletk in da nimaš več vložka, skratka si nezaščitena, potem naj se pa sam odloči - ali sterilizacija ali kondomiuser posted image - če ON noče več otrok, ti bi jih pa še mela, če te prav razumem...
Ne vem odkod ideja, da mora bit pa ženska zaščitena, sploh pa če ima stalnega partnerja, sploh če on noče otrok. Kar se mene tiče je to stvar dogovora obeh - če je OBEMA bolj komot oz. sta bolj sproščena tako, da je ona na tabletkah, prav, če pa jih ona noče jemat, on jo pa sili, se mi zdi pa narobe!

clock-img

06.06.2007, 07:42

clock-img

yozo

pencil-img

5

Zahi  Jast sem mislu na ta del, ki sem ga napisou (ne jst si pa ne bom šu jajca rezat), si pa debil, če to misliš  na ta del sem mislu. Da si preveč ponosen na svoje premoženje al te je pa strah, tisti debil mi je pa malo ušel, sory. Je pa konec koncev to odločitev posameznika.  user posted image
Pa tudi kot je rekla ronja da vsak pameten človek vidi, da je prednosti več kot slabosti  seveda se mormo ozret tudi na zdravje žensk,  in pa seveda ali misliš še imeti otroke ali ne.user posted image  user posted image  user posted image
Jst sem mnenja, da je to najboljša rešitev. Zadeva je enostavna, zaščita 100%, posledic ni, ženska se reši obveznosti jemanja tablet (mazoljev, mastne kože, prekomerne teže...), posledic jemanja tablet je veliko.user posted image  

Vedno se najde kakšen bedak, da ti zagreni življenje.

clock-img

06.06.2007, 09:13

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: yozo

Zahi  Jast sem mislu na ta del, ki sem ga napisou (ne jst si pa ne bom šu jajca rezat), si pa debil, če to misliš  na ta del sem mislu. Da si preveč ponosen na svoje premoženje al te je pa strah, tisti debil mi je pa malo ušel, sory.

mislu ne mislu.. moja odločitev je pač taka.. zdej si pa misli ti kar hočeš...

Je pa konec koncev to odločitev posameznika.  user posted image
Pa tudi kot je rekla ronja da vsak pameten človek vidi, da je prednosti več kot slabosti  seveda se mormo ozret tudi na zdravje žensk,  in pa seveda ali misliš še imeti otroke ali ne.user posted image  user posted image  user posted image

no.. zame pa potem vsak pameten človek vidi, da je to nenaraven poseg v človeško telo.. zdravje nima s tem nič..

Jst sem mnenja, da je to najboljša rešitev. Zadeva je enostavna, zaščita 100%, posledic ni, ženska se reši obveznosti jemanja tablet (mazoljev, mastne kože, prekomerne teže...), posledic jemanja tablet je veliko.user posted image  

enostavna zaščita seveda.. kondom? user posted image  rezal pa mene ne bo noben user posted image  če so pa tebe.. mi je pa žal..

clock-img

06.06.2007, 09:20

clock-img

daddy

pencil-img

2574

yozo, ko daš skup pluse pa minuse ( tako, bolj na široko ), ima vazektomija res veliko prednosti od "klasične zaščite". pohvalno, da si šel v to in čestitke za pogum ( jaz ga še zbiram ).

clock-img

06.06.2007, 11:42

clock-img

purple

pencil-img

1897

Daddy,zber ga,zber,če ne bo tast.....,pol bo pa user posted image .

clock-img

06.06.2007, 11:44

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: purple

Daddy,zber ga,zber,če ne bo tast.....,pol bo pa user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v vsakem primeru bo nekako isto user posted image

clock-img

06.06.2007, 11:49

clock-img

daddy

pencil-img

2574

ja, a vidiš, zahi ..... loose - loose situacija ...

clock-img

06.06.2007, 11:56

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

ja, a vidiš, zahi ..... loose - loose situacija ...

steriliziraj tasta.. mogoče bo potem bolj krotek user posted image

clock-img

06.06.2007, 15:41

clock-img

purple

pencil-img

1897

Tast ,NEMOGOČE!

clock-img

06.06.2007, 23:41

clock-img

ronja

pencil-img

15289

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi
no.. zame pa potem vsak pameten človek vidi, da je to nenaraven poseg v človeško telo.. zdravje nima s tem nič..

enostavna zaščita seveda.. kondom? user posted image  rezal pa mene ne bo noben user posted image  če so pa tebe.. mi je pa žal..

Zahi, a tabletke so pa naravne?user posted image Ma ne me basat, da je naravno, da svoje telo 30 let prepričuješ, da je noseče, čeprav ni...

Za kondome sem pa 100% - ampak majo par slabih lastnosti (da jih moraš met vedno sabo, pa da so kar dragi...) in še nekateri jih ne marajo uporabljat (na srečo noben od mojih fantov ni spadal v to kategorijo) in mogoče ko si starejši in ne misliš več met otrok, je res to bolj enostavno - 1x za vselej. Ni pa treba, zaradi mene smo lakho skoz na kondomih, sem pa proti tabletkam, preveč vem o njih...

clock-img

07.06.2007, 07:09

clock-img

purple

pencil-img

1897

Kondomi?Jaz imam slabe izkušnje z njimi.Pri uporabi ga je razneslo,čez devet mesecev pa smo zibali.

clock-img

07.06.2007, 08:38

clock-img

Anonimen

Ne ga srat Purple.A ti to resno misliš??Da ga je razneslo?Potem pa je moral imeti res polna jajcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 09:07

clock-img

purple

pencil-img

1897

Ne polna jajčka,prevlkega korenjakauser posted image .

clock-img

07.06.2007, 10:27

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Za kondome sem pa 100% - ampak majo par slabih lastnosti (da jih moraš met vedno sabo, pa da so kar dragi...) in še nekateri jih ne marajo uporabljat (na srečo noben od mojih fantov ni spadal v to kategorijo) in mogoče ko si starejši in ne misliš več met otrok, je res to bolj enostavno - 1x za vselej. Ni pa treba, zaradi mene smo lakho skoz na kondomih, sem pa proti tabletkam, preveč vem o njih...

raje do konca življenja kondom.. kot rezanje pri dohtarju.. simpl user posted image

clock-img

07.06.2007, 12:09

clock-img

Anonimen

To pa je bilo pričakovat od Zahijauser posted image user posted image user posted image Kje bi ti šel noge narazen držat na gin.stol??????'Sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 13:03

clock-img

ronja

pencil-img

15289

purple, ja se zgodi, ampak v tem primeru imaš še vedno PKK za vsak slučaj... če tabletke ne primejo, pa še veš ne...
Sicer pa: glede na to, da sem prepričana, da imaš strašno rada svojega user posted image , bi temu lahko rekla dobra izkušnjauser posted image

Zahi
, saj te noben ne siliuser posted image , kondomi so meni čisto ok rešitev. Ne zdi se mi pa ok, da partner sili partnerko, da naj jemlje tabletke, ker si recimo on ne želi met otrok, pa tudi če jih oba ne želita imet... Ni zdravo, ni naravno in ni fer, da mora po splošnem prepričanju samo ženska nosit to odgovornost.

Saj pravim, niste vsi taki, noben od mojih fantov ni bil tak (ne vem, a si niti predlagat niso upali, ker so vedeli že prej moje nazore glede tega;) ali sem že original take zbiralauser posted image ).

clock-img

07.06.2007, 15:47

clock-img

purple

pencil-img

1897

Ja,Ronja iskušnja ni bla slaba.Sam tud enkrat se je treba vstavit in si rečt,kdaj je zadost otrok.Midva se ustavla pri kar veliki številki,sedaj pa morma najdit varjanto,da ne zanosim več,saj splav pri men ne pride v poštev.

clock-img

08.06.2007, 08:39

clock-img

yozo

pencil-img

5

Za tiste ki bi pa ne veste kako.
Noge sploh ni treba držat narazen, pa tud na ginekološki stol ne greš, enostavno se vležeš na mizo, noge držiš skupaj-stegnjene, dohtar pa te zareže 1 cm med modi in korenjakom, se pravi cel poseg poteka na vrhu mošnje...

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.maksimalno.com/slike/sex/vazektomija.jpg&imgrefurl=http://www.maksimalno.com/Sex/kontracepcija/sterilizacija.htm&h=139&w=160&sz=8&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=skaAzbk0h8gPdM:&tbnh=85&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dvazektomija%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN

Sam tolk v vednost...

Vedno se najde kakšen bedak, da ti zagreni življenje.

clock-img

08.06.2007, 08:42

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Auč ......

clock-img

08.06.2007, 08:51

clock-img

purple

pencil-img

1897

Ni tk hudo,nooooooooo!

clock-img

08.06.2007, 22:05

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2007, 12:43

clock-img

purple

pencil-img

1897

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 09:57

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: yozo

Za tiste ki bi pa ne veste kako.
Noge sploh ni treba držat narazen, pa tud na ginekološki stol ne greš, enostavno se vležeš na mizo, noge držiš skupaj-stegnjene, dohtar pa te zareže 1 cm med modi in korenjakom, se pravi cel poseg poteka na vrhu mošnje...

Sam tolk v vednost...

user posted image

ne.. hvala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem