IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Mene pa zanima kje za vraga veste kaj vaš dec misli in kaj misli ko se samozadovoljuje ali sexa z vami, na katero misli?
Ne vem, ce ves....cutis, slutis, vidis,...
čutiš, s čim? je lahko najbolj vdan mož pa misli na tvojo najboljšo prijateljico med sexom ne da bi ti vedela - če ne izda njenega imena si v temi, če sumiš in ga začneš bombadirati z tem kaj misli izpadeš kot ena bolestna ženska... najboljše je v tem primeru ne misliti na to
slutiš s čim? če ti ne da nič za slutiti? če ti ne da z ničemer vedet da bi sploh karkoli slutila - seveda smo spet pri primeru bolestne ljubosumne ženske ki hoče zvrtat luknjo v moževe možgane

ki na koncu lahko izpade tako da se par loči zarad takih izpadov
vidiš s čim? glede na to da te fizično ne vara ampak samo miselno z kakšno sodelavko, mimoidočo ki se mu je zdela hudo privlačna, ali tvojo sestro, najboljšo prijateljico,.... dokler ti ne prizna ti spet ostane samo bolestno ljubosumni izpadi in misli... nima haska v nobenem primeru. v vsakem primeru ki sem ga navedla ti izpadeš kot ena nora ženska in ne kot ljubeča partnerica... in tudi težko verjetno je to da ti vedno in zmeraj misliš na moža ko sem samozadovoljuješ ali ko vidva sexata... če boš zanikala, lažeš ko
< Sporočilo je popravil karmy -- 27.2.2008 22:59:20 >