Tudi jaz hodim k Tataloviču kadar sem v LJ in v zadnjih treh mesecih me je njegova sestra že 2x tko razp
da sem jo že po telefonu skor na gobec
Prvič sem klicala, kdaj lahko naslednji teden pridem po napotnico za HSG, ker sem se z njim tko dogovorila in je začela noret, da ne ve kaj je on mislil, da ona ima že vse polno.... in potem po dolgi muki je rekla, da naj pridem in bom pač mogla počakat, ker bodo imele vse, ki bodo naročene, prednost. Sem rekla da sploh ni problema in evo, ona mi je to še trikrat ponovila, ker je zgleda mislila da si bom premislila.
Naslednjič se mi je zgodilo pred enim tednom, ko sem klicala in prosila, če lahko pridem na UZ konec tega tedna, ker gre G pol na dopust, samo da vidim, le
bije srček, da greva potem lahko v miru in brez skrbi na morje in je spet težila. Povedala sem ji, da ne rabim nič drugega, ne materinske knjižice, ne merjenja pritiska, ...nič, le UZ, ker pač živim v tujini in bom tu tudi rodila. Spet ista pesem, da ni časa, da so dopusti pred vrati.... sem jo tko
in spet je rekla da naj pridem me 8. in 10. zjutraj pa bom čakala in da naj se kar pripravim, ker bo dolgo za čakat
Mislim, da bom tokrat po pregledu pošteno verbalno obračunala z njo
Uf, šele zdej vidim kok sem se razkurla