writing-img

RE: DO KDAJ LUPINICA?

clock-img

19.01.2007, 14:38

clock-img

domci

pencil-img

376

IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Hm... drugače večina lupinic ni mišljena za daljše bivanje otroka v njej, niso tako dobre za hrbet.user posted image

Nam so jo pediatri svetovali pri treh mesecih naj ga damo not malo sedet.  Če se drža user posted image nebi popravila bi moral hodit na fizioterapijo, tako smo pa ravno z lupinico popravili držo user posted image .   Imamo pa tako lupinico da se dajo paščki premikat in mu lepo pridejo čez rame.

Se ravno zdele gunca ko nor user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2007, 14:44

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Nekje pri 7 mesecih,je bila zima in sem ga z bundico komaj v jajčko spravla.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

19.01.2007, 17:46

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi smo prvega otroka tudi dali pri nekako dopolnjenih 6 mesecih. Je pa imel takrat že 9 kg in je lepo sedel. Za drugega bomo pa sproti videli. Prej, kot pri pol leta, zihr ne.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

19.01.2007, 20:10

clock-img

Anonimen

Sicer nisem natančno brala, kakšni so bili odgovori, ampak otrok je prerasel lupinico, ko ima glavo višje kot višina lupinice. In pa,  ko je začetek naramnic POD otrokovimi rameni.

Tako je pravilno in varno, pa ne glede, ali je otrok star 5., 6. ali 9. mesecev ali pa eno leto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem