cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mislite

clock-img

16.01.2007, 10:55

clock-img

Anonimen

da bi se lep, postaven moški lahko zaljubil v navadno dekle, ki ima kar precej kilogramov preveč? Mislite da taki pari obstajajo? 

clock-img

16.01.2007, 10:57

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ja, vem, da obstajajo, ker jih poznam.

Kaj pa, če se jaz zredim za 30kg. Potem bova midva tudi tak par. In zakaj nebi bila več skupaj?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

16.01.2007, 11:00

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja seveda, zakaj pa ne. Glavo pokonci, nasmeh na obraz, pa malo samozavesti in humorja, pa bo:)

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

16.01.2007, 11:02

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Moja tašča pravi: Lepota mine, norc pa ostane.

Le zakaj je nisem spoznala prej kot njenega sinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.01.2007, 11:14

clock-img

Anonimen

Itak da obstajajo. Lepotica in zver pa tud, mar ne?

Moški ima rad žensko, kljub temu, da se je mogoče kasneje v zvezi poredila za 20 kg, saj vendar ljubi njo, ne njeno maščobo!

clock-img

16.01.2007, 11:14

clock-img

Anonimen

Ja, tudi jaz mislim, da lahko. Vsake oči imajo svojega malarja, sploh kar se kilogramov tiče, je znano, da eni moški suhljatih žensk sploh ne marajo.

clock-img

16.01.2007, 11:18

clock-img

Anonimen

Jap!user posted image

Preverjenouser posted image

clock-img

16.01.2007, 11:32

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

je znano, da eni moški suhljatih žensk sploh ne marajo.

To pa drži kot pribitouser posted image

clock-img

16.01.2007, 11:35

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Moški imajo radi kosti v juhi in ne v posteljiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

16.01.2007, 11:36

clock-img

Anonimen

Bolje da lulja,nego da žulja!user posted image

clock-img

16.01.2007, 11:36

clock-img

Anonimen

Moški imajo radi kosti v juhi in ne v postelji

user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če je vegetarijanec???user posted image

clock-img

16.01.2007, 11:40

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Jst poznam kr nekaj bejb, ki so debelušne, pa 100x bolj seksi kot kaka suhica. Važna je energija, ki jo oddajaš, pa lahk šišaš še tako suho južino.
Na faksu sem mela sošolko, ki je bla precej okrogla, ampak njena samozavest, seksualna enegija, pozitivnost, vedrost, humor, urejenost...mah bla je prava seks bomba...za podret..ni kej!!! user posted image

clock-img

16.01.2007, 11:42

clock-img

Kuba

pencil-img

520

Seveda obstajajo.

clock-img

16.01.2007, 12:06

clock-img

srki

pencil-img

9222

Da, obstajajo.

clock-img

16.01.2007, 12:07

clock-img

VERONICA

pencil-img

334

Nekoč sem čitala zgodbo o debeluški za katero se je začel zanimatil lep postaven fant. In njej je to dalo toliko samozavesti da je shujšala doklar je on bil nekaj časa odsoten. Ampak ajoj, njemu je še najbolj bila všeč na njej njena postava! Pa se je morala nazaj zrediti...
Zgodbo je napisal Herman Pieter Boer.

clock-img

16.01.2007, 12:09

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja itak da imajo vsake oči svojega malarja.
Imam prijateljico, ki ima nekaj kilogramov preveč in ima fanta, ki je po mnenju mnogih lepotec. Veliko "bejb" ga je že poskušalo ujeti, a on se za njih prav nič ne zmeni. user posted image  Pravi, da se mu zdijo punce, ki lovijo že oddadanega moškega, patetične.

clock-img

16.01.2007, 12:32

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Mojemu tudi preklaste niso všeč-baje user posted image . On pa je lep, postaven- vsaj meni user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

16.01.2007, 12:35

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Mojemu tudi preklaste niso všeč-baje

[

Ja, ja, ti se samo tolaži user posted image user posted image user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.01.2007, 13:06

clock-img

Anonimen

Ja, seveda, zakaj pa ne? Če si v nekoga zaljubljen, ne gledaš njegove zunanjosti, zaljubljen si v njegovo osebnost.

clock-img

16.01.2007, 13:15

clock-img

mika

pencil-img

6485

o seveda obstajajo. tak par sta moja starša- včasih bilauser posted image , ker jo je oče po nekaj letih dohitel, če ne prehitel. ravno sedaj skupaj hujšata.

anonimna, jaz sem pa preveč suha. sem upala, da mi bo po porodu kaj ostalo, pa me je še bolj skup potegnilo. sama kost in koža, pa se ne morem zredit. moj mož- takrat fant, mi je rekel ko sva bila skupaj prvič na morju v kopalkah: pa sej nisi tako suhauser posted image .  
eh, kaj češ. ene imamo premalo kg, druge preveč. verjamem pa da si vsi na tem svetu najdejo partnerja, ki jim je všeč tak kot je.

clock-img

16.01.2007, 13:19

clock-img

lolipop

pencil-img

380

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
eni moški suhljatih žensk sploh ne marajo.

In ravno jaz sem morala nabasati na enega, ki mu moja peč ni všeč.user posted image  Sam zdej mu pa vračam, ko mu je začela prikolca rast. Z užitkom!

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

clock-img

16.01.2007, 14:56

clock-img

teri

pencil-img

375

Glih junija sem bila na poroki prijatelja, ki je visok, lušen,zabaven suh. Prej je imel vedno suhe, visoke punce. Njegova izbranka pa ima cca. 120kg,ampak zato nič manj simpatičnauser posted image Tako, da seveda da se da!

clock-img

16.01.2007, 18:40

clock-img

domci

pencil-img

376

Zakaj pa da nebi obstajaluser posted image
Saj nasprotja se privlačijo

clock-img

16.01.2007, 20:25

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Ni vazno kako clovek izgleda, ampak kaksno energijo izzareva. Tista, ki zna svoje kilograme nosit, z njimi tud 100% fajn zgleda. Velikokrat bolje kakor kaksna suhica.

clock-img

16.01.2007, 20:34

clock-img

Anonimen

Veš da ne obstajajo.

V modernih časih se poleg euro kalkulatorja s seboj nosi še ITM digitronček, obvezen je instant merilec IQ-ja, EQ-ja in vseh ostalih novodobnih qujev.

In šele ko vsi ti kuji pozitivno opravijo test, začnem razmišljati, ali se lahko v dotičnega zaljubim.

< Sporočilo je popravil Mič -- 16.1.2007 20:38:11 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem