pri nam je popalnoma isto
Ja mi smo tudi uvedli "strogi režim", sedaj ko je ponovno vrtec-sta oba ob 7h v banah, ob pol osmih večerjata, ob 20h je treba spat...no sej Luka kr dol pade zvečer, ker ga sedaj zjutraj zbujamo(prej je itak potegnil do 9-10h)!
2.2. če greš na pag-(itak lahko greš na most) pejdi v te apartmaje, ko smo bili mi-je noro, ti povem, pa je tip rekel, da ima v septembru še frej-cena je 50 EUR za app(4 osebe)! Je res ful ok, v novalji pa si itak v parih minut z avtom!Drugače pa tut če greš na blef, nima kej bit, ker sedaj je vse prazno, boš dobila lih katerikoli app. si boš zaželela
LUNA-če te kašna grozna evforija za likat prime, lahko še k men prideš, ne bom nč jezna
Men je tut varianta prikolica zakon, samo imam že 2 slabe izkušnje za sabo-letos v poreču se je v 1 minuti vse stemnilo, zapihala je hudo burja(al karkoli že) smo mogli v sekundi pospravit arafat, drugače bi nam baldahin odpihnlo-no sej jst sem bla z otroki v prikolici, moj in kolegica pa sta bila fajn mokra, še toča je padala-uglaven ko prizor iz grozljivke
ja jaz mam nekaj cunj, k so še lepe, sam vem, da jih Alji pa ne bom več gor dajala, pa jih bom jutri prinesla, al pa na srečanje v CE(ko ga imajo februarčice-bova vrjetno s sestro šle)-dajte še tiste ki ste iz štajrske se pridružit, da vas vsaj nekaj spoznam
Kje pa se dobite(mo) jutri? Pa kdaj-če se mi bo dalo bom prišla, ati bo itak iz nočne spal, Luka bo v vrtcu, samo če bo kakšen dež, ne vem če se mi bo dalo gor vozit

-bom zjutraj sporočila!