Drugače greva midva z mojim dragijem jutri in v nedeljo na "short honeymoon" - greva v Portorož in to brez otrok...
Uauu,
Aja32 
....
Atena...ja, s slingom smo full zadovoljni....Brina se full rada nosi in full ven gleda..potem pa vedno notri zaspi

...
Jaz tudi polno dojim, imamo pa zagotovo vec kot 5,6 obrokov, ponoci kar pridno spi (5-8 ur v kosu), ampak potem cez dan pa notri prinasa in je pogosteje kot na 3 ure...
Natalia07, dobrodosla....upam, da se v sredo spoznamo...
Bucka01 -
za laske....full odrasla izgleda...
Atena777, hvala, ker socustvujes z mano in mojimi zobmi

...no, moja zgodba se je danes nadaljevala, sem bila ze ob 6:30 v ZD, odprl mi je drugi zob (tokrat zgornji) in izgleda, da je bil ta krivec za vse tezave in bolecine

...No, ce do jutri ne bo nehalo bolet, grem dopoldan nazaj

...
Aha, pa se to..naslednjo sredo imamo bioresonanco- testiranje...ker kljub vsemu sumim, da imamo alergijo...glede na to, da bi na test "klasicne medicine" cakala vec mesecev, se bom posluzila malce alternative...upam, da bodo kaj ugotovili?!
Torej na sestanek spet ne morem prit

i-ce je kaksna interesentka za cvek se kak drug dan, pridem, sicer se vidimo naslednjic...se pa strinjam z Mostecem in ja, kar ok se mi zdi, da se dobimo prej...vsaj ne bo guzve na cesti, ko se bomo vracale z meetinga... Aja,
Aja32,
kje se pa dobimo? Na parkingu ali kar tam, v "bifeju" ob igriscu?! Pa daj prosim navodila tistim, ki ne vejo tocno, kje je Mostec..ti, ki si tam "domacinka"

...
No, toliko zaenkrat...LP
< Sporočilo je popravil zima07 -- 25.5.2007 23:04:25 >