oj!
Manca-joj to mora biti grozno, da takole izsiljuje
,mulci mali, kaj vse se ne spomnijo..pri nam hvala bogu tega ne dela, seveda če pa kaj ni po njegovo, pa ob tla, pa joka, kot bi ga na živo rezal
Sedaj pa sem dala spat...pa Luka še veselo poje, Alja pa tut neki jamra v postli, upam, da ju bo kmalu zmankal, ker je danes pa res čist noro pri nam! Zjutraj je ati ko je šel v službo Aljo zbudil že ob pol sedmih in mala ni hotla nazaj zaspat, pa sem jo dala kr v ležalnik in k igračam, sama pa sem šla še mal na kavč..pa pogledam na uro, pa ura 9h, Alja pa je spala k top v ležalniku z eno igračko na glavi...Lukcu sem spet pozabla dat antobiotik ob 8h...no potem me že cel dan neki trebuh boli, pa driska, pa kot eni popadki in glej ga
sem dobila prvo M po porodu-lije ko iz škafa
! No vsaj ni na morju,pa zdej vaj vem da nisem
(mal heca),...zdej morm pa h G poklicat, pa si dam mireno ustavit!
Ajja-hvala ti še 1x, pa sori k sem tok zmešano govorila k ena kura...sem šla lih izpod tuša, mulca sta se drla k jesihara, ...pa nisem mogla sploh normalno razmišljat kaj šele govort
...hvala ti res
O, kok je luštno...je tišina ratala...upam,da sedaj oba spita, pa da ju 3 ure ne slišim
Tole pa je terna
Uživajte še ve, jaz si pa grem kavico skuhat, ker si jo namreč danes še nisem uspela