Dober večer!
O, ste bile pridne danes. Sem porabila kar nekaj časa, da sem se prebila čez vse poste.
Moj fant je bil danes tretjič cepljen, reakcije nobene, hvala bogu, spi pa kot angelček že od osmih. Danes sem v posvetovalnici videla 3 dojenčice stare en mesec. Kako so mičkine! Se mi zdi, da ni bil Žiga nikoli tak, pa je v resnici bil še manjši. Kako hitro človek to pozabi!
Aja, je pa naš fant tudi že odkril lulčka in se kakor hitro mu dam plenico dol že prijema spodaj.
Previjanje pa je itak misija nemogoče.. Tako rita, brca in se obrača, da ga kar lovim po previjalni mizi, potem pa mu seveda plenico naštimam postrani in je moker po nogi ali trebuhu.
Da zdaj še jaz malo pokomentiram današnje dogajanje.
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06
Ajja že maste voziček, kako je?
Voziček že imamo in smo ga tudi preizkusili. Vizualno meni ni preveč všeč, je pa zato ati, ki ga je tudi uzbral, čisto nor nanj. Je pa super vodljiv, okreten, za malega udoben, vse vidi ven, hrbtni naslon se da nastaviti v tri položaje pa čisto na malo se zloži. Skupna ocena je torej v redu.
Aja, Luna, še rabiš kake slike angleških motivov. Nekaj jih imam. Vem, da je fajna fotka nočna fotka Harodds-a z božično-novoletnim okrasjem pa fotka stražarja pred Buckinghamsko palačo, pa eno serijo jih imam z drugimi znamenitostmi od "dabeldekerja" dalje, sam so vse posnete v dežju. Anglija, pač. Če hočeš, ti pošljem.
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01
Kdaj dajate spat svoje malčke sedaj v tej vročini(zvečer mislim)
Žiga hodi spat ob osmih, najkasneje dvajset čez osem, tako kot prej. Zaspi brez vsakega problema, tako da nismo urnika nič spreminjali. Spi pa do šestih oz. pol sedmih.
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
A vaši
tut nočejo v tej vročini jest..naša se nebi ne vem kok dojila, nebi GH(Edino, če ji dam kar mrzlega)...no sedaj vsaj čaj pije...kako je pri vas?
Pri GH ni težav, razen seveda če dobi kaj takega, kar mu ne paše. Razlika je pa ta, da je začel piti sokce in vodo, prej ni hote niti poskusit, ziza pa mu ne paše več, ne vem kako.
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06
A veste, da sm ravno zdej (na WC-ju) razmišlala, da bi pa res enkrat lahko pršle tle u naše selo.Pa sej sploh ni treba da kam gremo, lahk smo tle pr nas.Ko se malo shladi seveda...
Ja, na WC-ju znajo ratat fajn ideje.

Jaz bi tudi prišla, ampak v normalnih vremenskih razmerah. V tej vročini pa ne prakticirava dolgih tur kljub klimi v avtu.
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12
Punce, sploh kej kuhate v tej vročini (predvsem tiste, ki nimate klime)?
Jaz ne kuham. Jemo kar solate (aja, vidiš pa kuham kake makarone ali riž ali piro.... za solato

). Sem po mailu od kolegice dobila en kup receptov za različne solate in jih preizkušamo. Če jih katera rabi, jih lahko pošljem. Ja, pa ogromno lubenice gre pri nas v promet. Kaj toplega pa res nobenemu ne paše.
IZVIRNO SPOROČILO: petraz
In kako vaši otročki prenašajo to vročin!? A ni hudo, tako cel dan noter čepeti in...
Kar dobro, samo ob enih šestih zvečer rata tečkast, ker bi šel ven, zunaj pa je še prevroče. Drugače pa se tudi kar precej namakava v bazenčku na vrtu. Sam ga je v funkciji samo pol, ker je zgornji del naš maček predrl.
Aja32, lušne slikice.
Dosti za danes
Nočko!