writing-img

RE: Tangice

clock-img

29.01.2007, 12:41

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Le še redko jih oblečem imam raje brazilke ali pa navadne hlačke od Inimissimi ker so res ful udobne in sploh se nič ne vidijo pod hlačami. Pa tudi cenovno so zelo ugodne ( 5 kos 20€ )

clock-img

30.01.2007, 11:21

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Sem jih redno nosila, pred kakimi petimi leti, potem pa mi je moj rekel, da so njemu bolj všeč boksarice in navadne hlačke, pa ravno takrat sm imela neko nožnično vnetje, pa mi je ginekolog svetoval, da naj ne nosim tangic, ker se dogaja to, da iz zadnjične odprtine preneseš bakterije v nožnico in zaradi tega največkrat prihaja do vnetij(pa četudi se dobro umiješ in pobrišeš).
Tako da so mi naj naj boksarice.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

01.02.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

jih drugače vedno nosim, so mi daleč najbolj udobne.
edino zdaj, ko sem noseča, mi grejo pa tako na živce, da jih še videt ne morem. kaj šele, da bi jih oblekla.

clock-img

06.02.2007, 12:58

clock-img

muška

pencil-img

3223

Jaz sem do pred kratkim nosila izključno tangice, zdaj pa jih oblečem samo še, pod kakšne ozke hlače. Drugače pa sem prešaltala na nizke boxarce, brazilke al kako se zdaj temu reče user posted image

clock-img

07.02.2007, 17:45

clock-img

LaraCroft

pencil-img

10

js sm mela na zacetku probleme ker sem imela feeling da mi lezejo v rit user posted image

samo se navadis
sedaj so nepogrešljive user posted image

Lara Croft

clock-img

07.02.2007, 19:57

clock-img

ursikazala

pencil-img

223

Pred leti sem tudi jaz rekla, da to pa ni zame... ampak zdaj jih nosim skoraj vsak dan, sploh pod hlačami ali krili, kjer bi se videli robovi od navadnih hlačk. Poleg tega tudi rada nosim pantyliner, pa potem ni panike. String pa ni variante, tiste pa res žulijo (imam kake dva taka sexy, ampak to je samo za mojega, da me pogleda in takoj sleče user posted image ).
Drugače pa so boksice zakon, tanizke in takratke seveda. Vse perilo imam vglavnem od Victoria's Secret, tako da je ful kvalitetno (naredila zalogo ob mojih obiskih v US in ko so šle frendice user posted image )

clock-img

07.02.2007, 19:59

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

o za tole zalogo VS perila sem ti pa kr fouš.Men ima pa VS tolk hudo perilo da mi je žal ker ni trgovine kje v Evropi. Po katalogu mi je pa predrago naročevat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem