writing-img

RE: oh ta ovulacija

clock-img

28.09.2007, 12:18

clock-img

mausilein

pencil-img

142

držim pesti zate, da bi bilo user posted image . nič novega še ni, neka vročina me že par dni obliva,ne vem kaj bi to bilo. ko bo kaj novega, javi.upam, da ne bo user posted image  pri nobeni od naju.

clock-img

28.09.2007, 12:33

clock-img

mausilein

pencil-img

142

držim pesti zate in zase da ne bo nobena dobila user posted image .
nekaj me vročina obliva, ne vem kaj bi to bilo, pa v spodnjem delu trebuha me tišči. al se kaj pripravlja ali pa bo test pokazal user posted image .upam na drugo.
javi,ko zveš kaj novega.

clock-img

28.09.2007, 12:53

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ja, pri men je vsako upanje, da bi bilo user posted image , umrlo. je prišla user posted image  v skoraj svojem slogu, tak da je to to.

tako da se selim med oktoberske borke.

tebi pa vsekakor želim, da zagledaš user posted image  in ne user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

28.09.2007, 13:22

clock-img

mausilein

pencil-img

142

kdaj je prišla user posted image  ? danes? bo pa naslednji mesec bolje. ti javim naslednji teden kaj bo.

clock-img

28.09.2007, 13:54

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ma, se je že včeri neki kazalo in je danes še naprej, sam mal bolj močbo.

ja, bo pa naslednji mesec. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

02.10.2007, 12:27

clock-img

mausilein

pencil-img

142

zdravo,talika,ko je s tabo?pri meni še nič novega,čeprav me že ful boli križ in sp.del trebuha.očitno se ti bom pridružila v naslednjem mescu.si že kdaj uporabila ovul.lističe?ne vem, kako se to kaj obnese.nekatere ful pohvalijo,nekatere pa pravijo da z njih nič ne vidijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem