writing-img

RE: Prijateljica?

clock-img

22.01.2007, 12:38

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Zakaj bi pa zamerila? Tudi če je dobra prijateljica, verjemi, da ima še kakšno skrivnost. 
Mogoče je pač želela razkriti čimkasneje, ker ne želi, da bi jo vsi zaradi nosečnosti obravnavali drugače, jo kar naprej spraševali kako se počuti, če že ve spol, kdaj ima rok, če ji je kaj slabo, če se pravilno prehranjuje, če je že kupila opremo, vsak bi jo v joške pogledal, koliko so nabreknile, pa rit, pa trebuh....Ja, temu se pač ne moremo izogniti, ampak vseeno je razlika ali 3 mesece odgovarjamo na ista vprašanja, ali pa 9 mesecev. Vsi smo drugačni.

Jaz ji absolutno ne bi zamerila. Saj meni s tem nič slabega ni naredila. Če si prijateljica, pač spoštuj njene želje. 

clock-img

22.01.2007, 21:05

clock-img

Sita

pencil-img

926

Ne, ne bi me prizadelo. Nisem odvisna od prijateljic in njihovo življenje se me ne tiče. Vsak ima pravico imeti skrivnosti in če bi to vsi vedeli, jaz pa še ne, bi najbrž mislila, da je meni pač pozabila povedati, če bi sploh kaj mislila v zvezi s tem, po vsej verjetnosti pa ne bi ....
Bi ji pač po petih mesecih veselo čestitala. Jaz tudi vsega ne povem prijateljicam, pa ne, da ne bi hotela zaupati. Pač pozabim ali se mi kaj ne zdi tako pomembno. No, seveda otrok je pomemben, pa saj bi itak zvedela slej ko prej .....

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

22.01.2007, 22:17

clock-img

Anonimen

Odvisno, katera... Sama vem, da mi moja najboljša prijateljica tega ne bi zamolčala (povedala mi je takoj, ko je naredila test). Enako jaz njej, ker je farmacevtka in mi je še test prinesla (obakrat). In obe sva si isti dan kot se je zgodilo druga drugi povedale za SS.  

Za druge me pa...user posted image  Če mi pove, mi pove, če ne, ne.

Sicer sem po SS rekla, da sedaj, če bom še kdaj noseča, ne bom prvi teden raztrobila vsem kolegom, da sem noseča, ampak vem, da ne bom mogla biti tihouser posted image .

clock-img

23.01.2007, 12:03

clock-img

ema79

pencil-img

553

če bi bila to moja najboljša prijateljica, bi me. Drgače pa ne!

Jst sem se pred tremi leti preselila iz domačega kraja 100 km stran. S svojo najboljšo prijateljico, sva se od takrat mogoče vse skp ene 10x vidle, drgač pa telefon in maili. Bila je prva, ki je zvedela, da sem noseča, no poleg mojga!

Življenje je lepo....

clock-img

23.01.2007, 13:26

clock-img

malika

pencil-img

3199

zamerila ? Nikakor! saj je čisto njena stvar komu pove in kako.

Bi pa definitivno ,ko bi za novico slišala, šla k njej na obisk ji nesla ene copatke in ji jih šali napela user posted image user posted image user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

25.01.2007, 12:32

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Užaljenne bi bila, bi bila pa presenečena. Je že imela svoje razloge, da ti ni povedala. A ostalim je pa povedala?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem