writing-img

RE: M ne prikačujemo v februarju...

clock-img

02.02.2007, 11:21

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

matr, ve ste pa vse poučene.... user posted image jest sem klele bl začetnica.. tko da... če kšno faleno ven vržem..mi ne zamertuser posted image user posted image

JEst jo drgačne pričakujem 17.02. ponočiuser posted image user posted image ,... znakvo da bi bla ni ničuser posted image , sem pa tko napeta.. k strunauser posted image ,..namreč mam ene take ozke hlače... (kavbojke) in sem jih včer komi zapela zgoraj..user posted image  BAJSLuser posted image    

user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

02.02.2007, 11:37

clock-img

lana38

pencil-img

6327

pina-1!
Si tam na FF vnesla tudi sluz? Eggwhite mislim, da je oznaka za tisto vlečljivo kot jajčni beljak. Morda bo to malo pomagalo temu programčku. Cervical fliud pa je tista kolona, kamor jo označiš, tam ko je tista modra puščica, se odprejo možnosti. Lahko vnašaš tudi podatke za nazaj, samo pazi, da je zgoraj pravi datum.

ur+sa!
S časom boš tudi ti dobila prakso in se ti bo potem zdelo smešno, da stvari nisi obvladala. Morda boš pa prej user posted image  in se ti več ne bo treba s tem ukvarjati.
LP

lana38

clock-img

02.02.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Jaz jo pa že pet dni čakam, pa je ni in ni. Upam seveda, da sem user posted image in danes bom verjetno šla po test, da vidim ali sem res ali mi samo zamuja user posted image . Vendar je čudno user posted image , ker mi nikoli ne zamuja. 

clock-img

02.02.2007, 11:44

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

nikoli ne reci nikoli user posted image  držim pesti, da ni samo zamujanje!

clock-img

02.02.2007, 12:03

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

pina-1!
Si tam na FF vnesla tudi sluz? Eggwhite mislim, da je oznaka za tisto vlečljivo kot jajčni beljak. Morda bo to malo pomagalo temu programčku. Cervical fliud pa je tista kolona, kamor jo označiš, tam ko je tista modra puščica, se odprejo možnosti. Lahko vnašaš tudi podatke za nazaj, samo pazi, da je zgoraj pravi datum.

LP

sem vnesla in je vseeno ne zazna.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

02.02.2007, 12:45

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Takole je pri meni.Danes se je moja BT žal padla in to pomeni,da bo user posted image  vsak čas tu.user posted image Kaj hočem,spet v nov boj.

Vse,ki še pa upate na user posted image  pa želim da jih dočakate.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

02.02.2007, 12:47

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

user posted image  andreja , žal mi je zate. Držim pesti da bo naslednji mesec bolje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

02.02.2007, 12:54

clock-img

micla

pencil-img

725

Andreja user posted image .  Sej bo bolje. Kar pogumno naprej.
Jst še kar čakam, ampak v januarski čakalnici (na zadnjem stolu) in kot zgleda sem čisto sama - so že vse zbežale. user posted image

micla

clock-img

02.02.2007, 13:00

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

a ne, ne  jest sem borka..jest se borim do zadnjegauser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

02.02.2007, 13:19

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Hvala,punce moje!

clock-img

02.02.2007, 13:31

clock-img

sarica3

pencil-img

79

čao punce,
jaz sem bolj nova tukaj
moja M bi morala priti že 30.01.
pa je še ni,
na bebici delava že od dec.05
imam pa boleče prsi kot vsak mesec pred M
testa pa še nisem delala
ga bom 6.2. zjutraj, če se do takrat še vedno ne prikaže.

lp

clock-img

02.02.2007, 13:49

clock-img

kepica

pencil-img

2080

andreja2000, greva skupaj v nove boje. Ni user posted image  da se tudi nama enkrat ne prikaže user posted image
Bo pa letos za spremembo november lep mesec za najuuser posted image  Držim pesti za naslednji krog!user posted image

clock-img

02.02.2007, 14:17

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

kepica,ja,se strinjam s tabo,prav imaš,tako,da bova skupaj šli v nov boj.
Tudi jaz držim pesti,da naslednjič-marca ne bo user posted image

clock-img

02.02.2007, 15:33

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Dobrodošla, daga11!

Punce, vidim, da ste danse pridno čvekale.
Mene je pa danes sodelavka razveselila z novico, da je user posted image . Mi je kar polepšala dan. Sem že 14 dni sumila, pa sem jo danes vprašala in mi je potrdila. user posted image

Joj, kak si želim, da bom čimprej user posted image .

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

clock-img

02.02.2007, 16:25

clock-img

Anonimen

Stnfek hvala. Tudi jaz upam, da mi ni samo zamujanje. Si kar ne upam po test, ker če sem res noseča je to moja prva nosečnost. Me kar razganja od vsega skupaj.

clock-img

02.02.2007, 16:27

clock-img

Anonimen

Se opravičujem stunfek. Sem tako raztresena, da še pisati več ne znam. Oprosti, ni bilo namenoma.

clock-img

02.02.2007, 16:28

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Jaz sem se odločila, da ta mesec zanosim! Pa pika! user posted image user posted image user posted image Čisto zares! Bote vidle! Se že zdaj veselim. Juhuuuuuuu!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

02.02.2007, 17:10

clock-img

puhica13

pencil-img

148

Bravo Mehurčica , sem s tabo! Tud jaz sem se odločila da bom meseca februarja 2007 zanosila pa pika!!!!! Še  user posted image  dobim , pol pa veselo na delo pa na slončkanje- še vedno ne delajo znaki!!!  Mesec februar bo mesec user posted image ., poleg meseca zaljubljenih. Sej pol se pa vse poklapa, a ne??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2007, 17:11

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

mehurčica,se ti kar pridružujm pri tvoji odločitvi,tudi jaz bom ta mesec zanosila,ker mam že tega čist zadost,zdaj pa je ja že res čas.

clock-img

02.02.2007, 17:18

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

user posted image user posted image user posted image Čestitke za tako odločnost vsem skupaj. Mogoče se vam pa pridružim. Bravo še enkrat.user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2007, 17:27

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Važno je, da smo pozitivne user posted image

clock-img

02.02.2007, 18:02

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Tudi jaz sem se odločila, da ta mesec zanosim. Ker sem v marcu ravno naročena na g pregled, da bosta kar dve muhi na en mah...hihihi. Tako, da se ti, mehurčica odločna, pridružujem v entuzijazmu za zanositev prav v tem krogu! Vamonos! user posted image

clock-img

02.02.2007, 18:36

clock-img

Solero

pencil-img

466

Krasne odločitve!!!
Marjetica, kako pa si "sumila" svojo sodelavko? Po čem se to opazi? Jaz sem namreč čisto slepa za te stvari, dokler ni trebuh že na km viden.

clock-img

02.02.2007, 18:39

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Vidi se ji še ne. Si je pa zadnjič pulover popravljala, ko si ga drgač nikol ne. Pa sva se spogledali in druga drugi nasmejali. Tako sem začela sumit.

Jaz drgač tega tud ne opazim, eni pa majo oči za touser posted image

clock-img

02.02.2007, 19:06

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst sicer svojo user posted image  še čakam, a odločila sem se, da se vam bom tudi jaz pridružila v klubu februarskih!!! Zadnjo user posted image  sem sicer imela 30.12., ampak imam dost neenakomeren ciklus, tak da se ni nč za veselit prezgodaj.
Sicer pa sva na user posted image  začela delat januarja, se pravi prvič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem