10.02.2007, 21:47
RE: Spet nekaj o Jaguarju 3
9.2.2007 23:03:59
frufru
Jaz mam samo zimsko vrečo, ki je iz termovelurja, pa je čisto dovolj. Če je mrzlo, ga daš pa še v pajacka. Samo meni je Lovro v obojem zašvical. Če ga je treba kam zanest se pa sedež itak odmontira. No torba je za nošenje bolj komot (lažja od sedeža) Tisto košaro je pa čisto brezveze kupovat, zlasti če maš torbo.
10.2.2007 0:01:00
Bonni
Zivjo,
Tudi jaz sem kupila ta vozicek. Rodim pa julija. O kosari sploh nisem razmisljala zaradi poletja, nisem pa natanko vedela, katero vreco naj kupim zraven (saj je bilo potrebno misliti tudi na zimo). Po dolgem pogovorjanju s prodajalno v Arielu smo ugotovili, da je še najboljše, da kupim zimsko vrečo (brez trde podlage), ki je dajša in bo otročku sigurno še prav pozimi, trdo podlago pa naredimo sami doma (baje jih veliko tako naredi), da bo mali sigurno ležal na ravnem. Torej, vzela sem mere te vezane plošče, ki je v trdi vreči (sporoči, če rabiš), in to je to. Ko bo otročiček rojen, jo bom položila v voziček, pokrila z dekico in bo. To je zaenkrat moj plan, ki pa se seveda lahko še spremeni, če najdem še boljšo rešitev.
Pa en lep nosečniški pozdrav,
lp
10.2.2007 18:19:41
Pink2
Hvala punce za odgovore! Vidim, da ste se kar vse odločile tako kot jaz, sploh pa hvala že izkušenim mamicam, res ste me potolažile. Rok imam maja in me glede mraza ne skrbi, zasekirala sem se predvsem zaradi trdega ležišča, vendar sedaj razmišljam da bom uporabila tako foro kot Bonni, zato bi ti bila zelo hvaležna če mi sporočiš mere te vezane plošče.
lp
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.2.2007 21:50:15 >

kaj pa vem,je najina prva bebica tako da sploh ne vem a škratek v par mesecih zadevo preraste ali ne
,
...
. No, jaz sem se namreč odločila, da bo lupinica sigurno od Maxi-ja in jo bom tako kot Sisy pritrjevala s pasovi.
...
Tko v info....
furala v vozičku
na vsak način rad videl.... bomo pa vedeli za naslednjič ;)