IZVIRNO SPOROČILO: viv
Pa raho, še ena na temo egoizma... Spomni se, koliko je bil Črtomir star ko si šla nazaj delat. Pa bi tudi lahko obesila kariero na klin in bila 12 mesecev doma, pa pač nisi! Tako da, ne obsojat druge.
Ja, res sem šla delat po 105 dne - zakaj? Zato, ker se ni nihče prijavil na razpis za to delovno mesto (eno leto biti v.d. ni ravno mamljiva ponudba, s tem, da moraš imeti delovne izkušnje in izpolnjevati ostale pogoje, v firmi pa ni bilo nobenega, ki bi izpolnjeval pogoje - v JZ je to malo drugače, bolj strogo urejeno). In nisem imela izbire - veš, tudi nad mano so še ljudje, ki so moji šefi. In priznam, vsako minuto, ko sem bila v službi, mi je bilo žal... Pa ne obsojam druge...Smešno pa se mi zdi, da vsi preberete samo tisto, kar želite slišati.
V prvem postu sem uporabila besedo
zvečer in bila je jasno napisana - ve ste zagrabile samo tisto, kar ste želele brati, da lahko nekoga obsojate, ker si ne deli mnenja z vami. Zame se večer začne ob 21.00... A se za vas prej? Ob 17.00. Potemtakem bi morala bila napisati pozno zvečer, imate prav.
In nikjer nisem napisala, da ne hodim k frizerju ali v trgovino ali kaj jaz vem kaj... Tudi na službeno pot grem - ampak se vedno isti dan vrnem.
In ja, al bina - bila sem ponovno noseča, pa žal več nisem