writing-img

RE: isabela

clock-img

01.02.2007, 12:04

clock-img

draja

pencil-img

2272

Ko sem prvič prebrala mi ni bilo všeč- Ko pa sem prebrala vse odgovore in ime večkrat izgovorila, pa mi je postalo kar všeč- jaz ga sicer ne bi dala, mi je pa postalo kar lepo.

Je pa verjetno res, kar so že predhodnice napisale, da je prav dolgo ne bodo klicali s celim imenom, ampak bo slej ko prej samo Iza ali Bela ali Ela. Če te to ne moti, potem ni ovir.

clock-img

02.02.2007, 14:07

clock-img

petruska

pencil-img

465

Moja punčka je Izabela. So mi prav všeč dolga imena, se m zdi da imajo večji karakter.

clock-img

02.02.2007, 14:12

clock-img

san

pencil-img

4176

ni nujno, da jo bodo klicali v skrajšani verziji - mojo po osmih letih še vedno kličejo s celim imenom.

clock-img

02.02.2007, 14:14

clock-img

petruska

pencil-img

465

Meni je lepo, da ima izabela več izpeljank (iza, bela, ela=, ko bo večja ima tako več možnosti izbire, in bo sama povedala kako naj jo ličejo

clock-img

02.02.2007, 14:27

clock-img

romy

pencil-img

580

Še kar!

clock-img

02.02.2007, 14:29

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Moja kozmetičarka je tud Isabela user posted image  user posted image  user posted image
Mi je ime postalo še bolj všeč user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem