IZVIRNO SPOROČILO: rija
Še najslabše pa bi bilo, če bi starši tole pupo, ki so jo postavili pred vrata, vzeli nazaj preden se skulira in začne obnašati normalno. Potem bi šele dobili moč.
Rija,.. žal se je zgodilo točno to. Od šoka sploh nisem mogla dihat. In potem mi mami pravi, da ima dobre razloge, ampak mi jih ne more povedat, ker je zraven sestra

. In da jaz tega enostavno ne razumem. Sem jo prosila, da naj mi razloži, ker sem očtino v tej familiji edini debil in tega res ne razumem. In potem me vpraša če imam menstruacijo?!? Kaj za hudiča ima to z našim problemom veze

? Enostavno ne razumem več. Ne razumem svojih staršev, ne svojih sester.
In dojemam in razumem, da sta za nastalo situacijo kriva moja starša. Mami zato ker je vedno popuščala- pri meni ni!?, oče ker je dajal podtuho in denar. Vedno in za vse jima je dajal denar. No ne bom rekla da meni ni nudil vsega. Ker mi je. Ampak pri meni sta bila oba stroga. Trda roka, sploh kar se tiče šole- pa nisem bila biser da ne bo kdo mislil, ampak pri meni enostavno nista popuščala. Sploh kar se šole tiče. Zato ne razumem, kako sta lahko tako zelo zatajila pri sestrah. Res ne razumem. Vem da je vzgoja zelo težka. Sploh če starša nista enotna. In če otrok ve,da ima pri drugem staršu podtuho

. Kar pa sta sestri imeli, vedno.
Ta zadeva z LCD-jem ni prva in verjetno ne zadnja. Tega sem pač opisala ker je bil zadnji in je "zbil" sodnu dno. Očitno le za kratek čas. Prekratek

. Res sem razočarana nad staršema, ker ne premoreta toliko poguma in temu 1x za vselej naredita konec. Pa še to. Kako naj imam rada človeka, ki me kleveta po celem mojem kraju, mi laže v obraz takšne stvari- pri katerih mi srce krvavi, kot da se ne zaveda, da lahko preverim če je vse res? Kako naj imam rada nekoga- v tem primeru sestre, ki me zaničujeta na polni črti? Kako naj imam rada sestri, ko pa sovražita svoje lastne starše? Ne morem. Žal mi je. Naj se sliši še tako grdo, ampak ne morem. Enostavno ne morem, nimam več e moči. Pa nočem da bi me imeli za žrtev, ker nisem. Jaz si ustvarjam svoje lastno življenje z možem ,ki mi pomeni vse na svetu. In hvaležna sem, da sem se odselila od doma tako kmalu.
Ne želim si, da bi 1x poklicali z krvavimi novicami, da mojim staršev ni več

oziroma, da se jima je zgodilo karkoli slabega. Vem, da ne smem razmišljati o teh stvareh, ampak je bilo teh groženj že toliko, da me resno skrbi. Skrbi pa me tudi dejstvo da mami in ati nimata niti toliko ljubezni do sebe, da bi nekaj ukrepala. Da bi nekaj naredila za svoj blagor. Pa čeprav na račun sester. V končni fazi je ena od vas rekla, ad otroke dobimo samo v posojo. In ker je čas za sposojo potekel, naj si najdeta službo, stanovanje,.... naj začneta razmišljati z lastno glavo preden bo prepozno. Nočem da postaneta take propalice kot je bil to stric, k i je na račun svoje mame živel do njene smrti, po tem pa je bil tak luzer, da je skorja umrl od lakote,.... no ne bom se spuščala v te vode. Želim samo povedat da ne želim, da bi sestri končali na tak način, čeprav si je opomogel- na srečo.
Hvala vam vsem za vse. Če ne drugega za to, da ste si vzele čas in se pregrizle skozi moj post.
p.s. nisem želela biti anonimna ravno zato, da mi verjamete- vidim da če bi bila anonimna vas veliko ne bi verjelo moji zgodbi.