IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Jutri imam pregled v porodnišnici zaradi posteljice in ciste, držte pestke, da bo vse ok, pa se pol javim z dobrimi novičkami
.
no jaz sem nazaj ... ej, pozor, kaj sem izvedela na uz v porodnišnici:

una cista, ki jo je videla G, je v resnici moj mehur

, za nizkoležečo posteljico je pa prav vseeno, koliko je oddaljena od MV, važno, da je oddaljena in da ni krvavitev. Sem pa na extra opazovanju zaradi Borove prenizke teže - a mi lahko katera razloži, zakaj je moja G še prejšnji teden izmerila, da Bor tehta čez 2 kg (po normativih prehiteva za 1 teden), danes mi pa G v porodnišnici sveto zatrjuje, da je Bor težak le 1,6 kg, kar je seveda za 33 t premalo

. Ej .... kr neki. Jaz sem prepričana, da je Bor prav zadosti težak (jez se namreč redim kot

- imam že + 15 kg, plodovnice je dovolj in je čista, pretok je dober, pritisk tudi), sam upam, da me ne bodo dali po nepotrebnem prej rodit - če je

res premajhen, ga po 36. tednih kar ven vzamejo. Čez 14 dni imam kontrolo

... ampak prosim lepo, kolk je pa treba tam čakat: prišla sem na vrsto skoraj 2 uri po terminu, ko sem bila naročena

.
mišk, jaz bom malinov čaj pila po 36. tednu, prej menda ni priporočljivo, ker lahko sprožiš porod ... zdaj a je to res ali ne

, ne vem, najbrž se pa ne splača tvegat ...
Jaz imam tud železa 112, pa mi je sestra rekla, da mi bo G zihr kaj dal, G je pa rekel, da sploh ni panike ... jaz se dobro počutim in si ne bom ničesar kupovala, ti pa, če se počutiš švohcano najbrž ne bi bilo slabo, če kaj probaš. jaz ponavadi kar v lekarni povem, kaj me muči in vprašam, kaj priporočajo

.
IZVIRNO SPOROČILO: lillylilly
V prvi nosečnosti nisem bila nič pripravljena...sem šla spotoma v porodnišnico vprašat, če je mogoče to to, ko sem šla v trgovino. Pa so me kar tam obdržali in čez dobri 2 urci smo imeli že našo navihanko

še dobro, da živiš v bližini
nočko, se beremo