Sploh ni neke unifikacije za te otroške oblekce. Jst sm skor ošpice dobila preden sem pogruntala kako je s temi številkami v Italiji. Tam je najmanjša številka 44. No pol sem končno kupla za iz porodnišnice pajcka št. 50 - piše da je za 1 mesec in ko sem doma pomerla z drugimi pajacki ugotovim, da je enake velikosti kot naša 56, le rokavčki so malo krajši na italijanski oblekci. ma dost mam tega. Zdej je kupleno in upam, da bo vsaj kolikor tolko prav. Sej spodej bom itak dala body in žabice in upam, pa na široko povito in upam, da bo to napolnilo prazen prostor. Sicer pa dvomim, saj se nam napoveduje velikanka. Me prav zanima kolko bo težka drug teden. 
.Groza.
dalje,najprej eno šalčko na dan,po 38. tednu pa dve na dan.Bomo videli.
trenutno sem na +14kg in obseg 102cm. V zadnjem tednu nisem sla cisto nic gor. Se malo drzim diete, ma ne prou strogo. Vsake tolko me tudi en piskot premami. Sicer pa mi itak sploh nic vec ne gre za jest, ker me pol vse tisci se dve uri, ce pojem konkreten obrok.
Jst sem šla prejšen teden v Brežice v Sanolabor, da bi kupila malinov čaj, pa je prodajalka rekla, da če sem ga naročila!
JUHU, sem vsaj malo napolnila baterije.
izbrala kar hčerka in verjetno bo pri tem tudi ostalo. Se mi tako lepo zdi, ko je tako vesela, da bo dobila bratca in je kar prav, da mu ona izbere ime. Ati ni ravno najbolj navdušen, pa se bo že moral navaditi
Včeraj ene 3 ure nisem mogla zaspat, ker mi na hrbtu postane slabo, prav tako na D strani čez čas, na L pa me boli križ, noga in kolk. Aja pa še gor mi dviguje naplošno v ležečem položaju, čeprav sem si podložila še en majhen poušter. Kriza v glavnem...
danes je pa prav zaspano vreme - vsaj tle pri nas. Najboljš da častim kavico za vse......
Danes pa nisem več tako dobro spala, začenja me spet hrbet bolet in roke mi spijo, da to ni res. Ko se zbudim za wc moram najprerj zbudit levo roko, ker je cela mravljinčasta in težka ko svinec. Pa če sem na boku mi zaspi tudi spodnja noga, na hrbtu mi pa dela slabo že po eni minuti. Skratka bo treba uvest spanje sede,
ker trenutno noben položaj ne ustreza. Le kaj še bo?
Grem kuhat joto, pa se še kaj oglasim.
PA PA,
da vas malo preberem, pa zgleda preredno spremljam in ni nič novega. Hmmm, to je najbrž znak, da moram sama kaj napisat
vsi koristili dopust?
težka 1,9kg, jaz pa sem težja za celih 15kg