26.09.2007, 19:13
725
Juhu........mamice se nabirajo.
Sanwebdra........čestitke za JULIJO.
Pingi......čestitke za JAKO.
Dashi..... sem se lih sprašavala, kam si poniknila. Sem že mislila, da si že v P, ko se nisi nič javla. K tle med oktobrkami vidim, da postaja praksa, da ene kar potihnejo, pol pa čez neki časa kar lepo novičko sporočijo. Upam, da te bojo v Postojni poštimali kot je treba. A to je zdej prvič, ko se ti detece ni obrnilo? Ja ni kej, že ima svoje razloge.
Valči.... ne vem če bo kej z mano. Ta luna očitno ne vpliva kej dosti. Sem cel dan neki počela, ma moja princeska še vedno vztrajno brca pod desno rebro in ne zgleda, da bi se hotla kej umirit. Ma sej zdej se mi ne mudi več tolko. Prištimano imam vse, počiščeno tudi, tko da lahko v miru počakam na kavču. Edino kar mi gre najbolj na živce je to mrtvenje roke in prstov na roki.
Punce, če bi upale ve zdej videt, kako je lepo tle pri nas na Goriškem. Zunaj močno zliva dež in istočasno se cela zahodna stran bohoti v rumenji zarji zahajajočega sonca. Škoda ker bo kmalu tema, ker se bo ziher mavrica nardila.
Vseeno upam, da se ta dež kmalu umiri, saj boga tista ogrožena območja, če se spet ponovi prejšnji teden.
Tajda...
dobrodošla med nami oktobrkami. _____________________________
micla
27.09.2007, 09:50
725
Kuku, še smo tu.
Pri nas že dežuje.
Kako ste spale ob luni? Jst super. Presenetljivo trdno in samo 3x na wc (ob enih, treh in petih) in super spala do osmih. Ta luna je očitno imela kontra vpliv name. Tudi moja princeska je nekam mirna danes zjutraj. Najbrž še spi, ker še nič ne brca in protestira, ker sedim in tipkam.
A je katera ponoči odpotovala v rim? Klaudia se še ni javila. Kje si?
noa1...jst sicer tistega ležalnika nimam, ampak sem vidla pri eni kolegici in se mi zdi kar uredu. Je vse skupej bolj položno in otrok ni tko skrčen in sključen kot v lupinci in je zato lahko več časa noter. Ne vem, mogoče bom kupila kasneje, če se izkaže, da bi ga res potrebovali.
metkica1....tudi jst ne počivam prou dosti. Skozi neki pospravljam in čistim, pa me kljub temu nič ne prime. Zgleda, da se moji pupi sploh ne mudi nikamor. Danes se morem neki domislit, kaj bom počela ob tem dežju. Ne vem, mogoče bom malo garderobo zamenjala, če se mi bo dalo. Čene bom pa danes prou zares malo lenarila in počivala. Ti javim, če mi bo uspelo.
Tiste, ki se že dolgo niso javile pa so tudi meni precej sumljive. Ziher je še katera, ki že ziba. Če nas berete, se javite na kratko. Sej veste, da smo babnice radovedne.
Ima katera kako idejo kaj narest za kosilo? Ne vem kaj bi, pa da vidim, kaj boste kej druge kuhale. Mogoče vam ukradem idejo.
Se beremo.

4
pupe vodijo
15
13
7
ČESTITKE!!
,ker,ko hodim ali stojim,me tako pika in reže v nožnici in dol me tišči,pa skoz sem na wc-ju,kot bi bila driska,že par dni.Pa me je malo strah postalo,da me sred noči zgrabi,pol pa so vse stvari v Larini sobi,pa je ne bi hotela budit,pa bom to sedaj,popodne uredila,pa jajčko oblekla.Sem pa mislila s tem počakat do ponedeljka,ko imam pregled in CTG,pa da napotnico dobim,pa raje ne bom čakala.Me je pingi prestrašila in ostale,ki so že mamice,pa vse prej.Jaz še sicer imam časa do termina natanko 24 dni,samo nikoli ne veš.To pikanje in rezanje mi je sumljivo
(no, mogoče pa tut ne, ane...do oktobra je še par dni)
. Sama sem se v enem kosu, jutri imam ponovno ctg pa bomo videli ce se kaj dogaja. Nase
in tetra plenice še moram kupit in ščetko zame,pa bodo torbe zrihtane.Pa natikače in fotoaparat še v svojo vržem...Moj,ko me je videl,me je hecal,če me že grabi,če me kar pelje v Brežice
).Vse sem že pospravila, tako da sem rekla da se še malo usedem pred raču. in pogledam a je že kakšna sporočila da je šla v rim.
pa na soboto. Uff... sej bo kmal mimo.