01.10.2007, 21:10
725
Orka*** ČESTITKE
Še vedno čakamo prvo oktobrko.......
Valči....ne se sekirat. Zdej na koncu so itak ti pregledi kar nekaj. Se mi zdi da te samo naročijo in pol v dveh minutah odpravijo, kao da ti itak nič ne morejo in ko se bo začelo se bo. Meni tudi ni G rekel, da moram prekinit magnesol. Sem tle gor na RR zvedla, ne vem več od koga. Sej če pomisliš je res, da naj ga po 36 ne bi več jemal, ker ti lahko ustavlja popadke, ampak, mislim, da bi naši G.ji pa vseeno lahko kej povedli, al mogoče mislijo, da imamo vsi končan med. faks in spec. ginekologija
Jst mam še boljšo foro.....še 10 dni do roka, meni pa še vedno niso napotnico dali. HALO????? Zadnjič sem si stalno ponavljala, da jih moram opozorit na to, pol ker se je pa vse tko hitro končalo sem kar pozabla. Obvezno moram v sredo rečt, ker s tem našim zdravstvom se jst ne zagvišam, da me ne spustijo v porodni blok brez piltka. Še dobro da me do zdej ni neč primlo. Še jutri moram zdržat.
Zdej grem pod tuš in pred TV. Nič nisem delala posebnega, razen na hitro posesala, pa sem kar neki utrujena.
Nočko in srečno jutri tiste, ki imate napovedano akcijo.
02.10.2007, 11:09
725
Pozdravček še od mene.
Danes se tudi meni zdi prou dan za otvoritev oktobrk. Še tak lep sonček je zunaj in toplo. Dejmo punce, kar korajžno.
Jst sm mela že na vse zgodaj budnico - me je ful začel srbet trebuh in pol sm kamlu vstala in šla v kopalnico na debelo mazat, pa se je umirilo. Joj, ne bi rada, da se mi zdej čisto na koncu naredi kakšen večni spomin. Če pač bo, nimam kaj, ampak, če se bo dalo bi raje preprečla. Čepravmislim, da če ima za počit, bo, ne glede na mazanje. Se ful bojim praskat in zato se tko samo po vrhu na rahlo, čeprav bi se včasih najraje z nohti zarila noter.
Glede kreme za mazanje prsi.....jst sm tudi že davno kupila bepanthen, pa če zdej pravite, da je bolš ta druga-lanolin, pa bi raje pol to šla iskat. Pa me tudi zanima, kje se dobi? A v lekarni? Pol bi šla jutri po pregledu še to iskat. Sej uni bepanthen pa lahko tudi za ritko porabimo, al kako?
Danes pa res ne vem, kaj bi počela. Pospravljeno in počiščeno imam vse. Prejle je še mam odnesla cunje za likat. Pa kosilo imam tudi že skuhano še od včeraj - zelenjavno mineštrco. Mogoče bom dala prat prevleke od kavča..... Ne vem, se že prou zmišljujem.
Ma kar neki dolgcajt mi je zdej, ko samo čakam, kdaj bo treba letet.
Če bi upala, bi se šla sprehajat, ma kaj ko po desetih korakih se mi zdi, da mi bo otrok ven padu.
Pa še vsi me čudno gledajo, ko da mi manjka 15 do poldne.
Se tipkamo kasneje,

, zdaj se je pa začelo zares, sedaj bomo imeli vsak dan kakšnega novega dojenčka.
rihtal za v službo in sem se zbudila.
Jaz pa se itak ne spoznam na to kar piše na papirju.
,Daschi,Klaudia in tave srečno
zraven pa se prijazno nasmejal,ko je stehtal našo punco in sicer bila sem 35t 3d in naša
,kar neki ne!?!? Med UZ mi je še trebuh močno utrdel in zato se je odločil,da imam 9.10 CTG ter vaginalni takrat bo videl,če se kaj dogaja in je rekel,da naj bi mi pa v 38t kar sprožli porod
in vse mamice!
še veselo skače po trebuhu, tako da če bi šla rodit po naravni poti, bi bilo ziher na rok 10.10. No glih zdej se mu kolca k pr norcih in to lahko traja tudi do 15 min. Ampak samo še dones
itd.