04.10.2007, 11:08
725
Dobro jutro tudi od mene. Tle pri nas že rosi dež.
Fuj kako zanič vreme. kar spala bi, ker se mi prou nič ne da. Pa še ponoči je bilo pestro. Itak wc na vsako uro, pol ob 5, pa se je princesa zbudila in začela raztegovati nogivco pod desno rebro in tudi neki z glavco je mogla počet, ker me je celo stresala.
Skratka do 6,30 je bila jutranja telovadba. Me je tko bolelo, da sem vsake tolko zacvilila. No, pol proti sedmi sem pa končno spet zaspala in se zbudila ob 9,30. A tave je kej sporočila? Kako lepo, da nas je vsak dan več. Po eni strani bi tudi jst že imela svojo v naročju.
Mehurčica.....kako te razumem. Od vseh nosečniških tegob so mi hemoroidi najbolj zoprni. Samo pazi, da se ti ne prou vzcvetijo, ker tisto je pa najhujš in traja 3-4 dni, da grejo malo nazaj. Jst sm zdej v zadnje prou jokala od bolečin.
Nič ne moreš, ne sedet, ne hodit, NIČ.......Če pa še zakrvavijo.....JOJ BOLI........ Lahko samo čakaš, da ti bojo obkladki in mazilo kmalu pomagali in pol je malo boljše. Pa čim manj sedenja je rekla meni včeraj babica. Tako da grem zdej kar ležečki pred TV
, da grejo še malo nazaj, preden grem v porodno. Se beremo kasneje.
04.10.2007, 13:45
725
Pot.....zakaj pa se ne greš zavarovat na občino kot občan. Tam te tudi samo za en mesec prijavijo. Pa ni ti treba bit prijavljena ne na zavodu za zaposlovanje ne nikjer. Ti prerosto reči, da letos pavziraš oz. kao si brez statusa in da imaš še za diplomirat in si itak brez dohodkov in da ni nobenga, ki bi moral skrbet zate..... Pri nas v Gorici nič ne komplicirajo. Ponavadi prijavijo kar za 6 mesecev, pa ti rečejo, če bo kaka sprememba da jim pač javi in to je vse. In če po 6 mesecih se nič ne spremeni, greš samo podaljšat.
Probaj, ker res je butasto, da ti bojo zaračunali, če ne boš imela urejenega. Aja, pa velja od tistega dneva ko ti na občini izpolni obrazec in ga neseš na ZZZS.

!!
nimam pojma, al je to še vse normalno, al se nej grem pokazat v P?
Ponoči redni obiski na wc, premetavanje in levega na desni bok in tudi moja
začne telovadoti kar sredi noči. Joj, je že zoprno to čakanje, se vidi, da je
7
6
Punce vodijo!
8
Tako, da bolj šepam, kot hodim. Počasi si bom res že želela, da pride otrok kmalu, čeprav mi je kar luštno, ko notri plava in me boža z nogami in rokami ter se preteguje.
, čeprav na ZZZS trdijo, da moreš dokazat, da živiš skupaj več kot dve leti, uradno pa midva živiva skupaj šele 1 leto. Koliko komplikacij in vsi se me otepajo.
Moj pa zdaj čaka v službi, da pride z dopusta tista gospa, ki lahko kaj uredi, tako da čakam...