18.10.2007, 13:11
725
Ejla punce,
smo doma že od sobote, ma se še nisem utegnila vsest za PC. Sem vidla, da ste kar napolnile strani....bom prebrala ob priliki.
Najprej čestitke vsem novim mamicam in njihovim zakladkom.
Midve z Eleno sva zdej uredu, sva pa bile v bolnici 1 teden, ker je bil kar težek porod in je bila dva dni na kisiku, pol četrti dan je dobila malo vročine in je bila na infuziji, no peti dan, ko bi lahko šle domov, pa se je meni en šiv spet malo zrahljal in smo ostale še 2 dni not. Vam povem, da se mi je kar mešalo. Ma samo da se je na koncu vse poštimalo. Miška moja mala je uredu, jst pa počasi prihajam k sebi. Pa da vam ne povem, kake hemoroide sem dobila takoj po porodu, da so vsi oddelčni dohtarji hodili gledat to moje čudo in sem bila zvezda oddelka. Na srečo, grejo počasi nazaj.
Na koncu sem pa še močno vnetje bradavic staknila in sem morala prekinit dojenje, ker je kri kar špricala od mene. Zdej se malo dojimo, malo dodajamo, samo mislim, da je že narejena škoda, ker ta mala bistveno raje prime flaško, kot pa prsi. Sem bila par dni prou zapsihirana glede tega, da ne morem izpolnit tistega osnovnega za svojega otroka, pa še sestre na oddelku niso bile prou nič razumevajoče in so me označile za mehkužno in občutljivo. Ko pa so vidle, da je stvar močno resna so malo popustile, ma moje psihično stanje je bilo pa že totalno na dnu. In kako naj pol dojenje sploh še steče?????? Bomo vidle kako bo naprej.
Sem resenečena nad početjem personala, ki ti v bistvu nič ne pokaže in nič ne pove, ampak zahteva, da znaš dojit kar sam. Mislim HALO.....Kako naj vem, če pa tega v življenju še nisem nikoli počela.
Ma ne bom se več obemenjevala s tem, ker sicer grem lahko samo še v "Idrijo".
Pozdravček vsem in se oglasim kaj kasneje.....se princeska že neki prebuja.
tiste, ki vas pot v Rim še čaka.....SREČNO.

16
17
( rodila na svoj PDP)
10
7
8
Zaspala nisem do pol 4h zjutraj, slabo mi je bilo, zgaga me je pekla, vse me je srbelo, na WC sem hodila, vroče mi je bilo tako da sem si morala odpreti okno, pol sem še lačna postala in sem si šla sir rezat sredi noči.
Tak da ne vem, če ne bi šla kar nazaj še malo spat.
?
.
- moj
pa mi je masiral križ. Nato sem zlezla na posteljo, da preveri situacijo. Pa mi reče "no z naslednjim popadkom pa pritiskajte". Me je skoraj kap. Sem javkala "ne še, še nisem pripravljena", ona pa "ja, kdaj pa bi vi
VAV!
drgač pa lahko še greste danes, do 17. ure.