29.10.2007, 19:22
725
Pozdravček še od mene.
Najprej ČESTITKE vsem novim mamicam in njihovim sončkom.
Še malo in bo seznam nosečk prazen.
Najprej da odgovorim majoli........midve sva v nočnih rundah kar na flaški. Sem samo par dni prakticirala dojenje in še flašo, ma sem ugotovila, da to tako predolgo traja in nazadnje se itak naje šele s flaško, pri meni pa samo vleče in se matra za tistih bogih 20 - 30. Mislim, da imam iz dneva v dan manj mleka, tko da mislim, da ne bo več dolgo trajalo in bova kar komplet na flaško šle.
Te popolnoma razumem, da ti že na psiho vse skupi udarja. Meni se je prvih deset dni mešalo. Ker enostavno sem vidla, da otroka ne morem zadost nahraniit in se v porodnišnici so mi sestre prale možgane, da pač moram dojit. In pol je zgledalo tko, da je Elena pri meni pojedla po 20 (sem imela vago v sobi in sem kontrolirala), čez pol ure pa je že spet hotla bit na joški. Sej je itak normalno, če pa ni dobila dovolj, ampak jst takega tempa pa nisem zdžala, pa še vse bradavice in prsi so me bolele ker me je vso obglodala. Ko sem pol sesteram rekla, naj ji kaj dodajo, ker jst tko ne zdržim več, pa so me gledale kot slabo mamo. Mislim HALO, zato, ker hočem nahranit svojega otroka sem slaba mama (pa čeprav z umetnim mlekom)? Pač nismo vse enake srečnice, da dojenje steče bp. Ampak zato pa še nisem slaba mati, če pač ne gre in pri tem ne uživam ne jst, ki me vse boli, niti moj otrok, ki se ne nahrani dovolj.
Ti povem, da sem se psihirala še kake 2 tedna, pol sm pa rekla zadost. Moja ne bo ne prva ne zadnja, ki bo zrasla s tem mlekom in ne bo konec sveta zarad tega. Jst sm dala vse od sebe in še več ampak če ne gre ne gre. Edino z glavo skozi zid bi verjetno prej prišla.
Pridem nazaj.....se je pokakala in kriči ko zmešana.

:
,pol še grem na forum in ob 11 spat.Ob enih zjutraj pa spet neko špikanje.Ob dveh pa me začne v križu,da sem šla s postelje,lulat.Ob pol treh pa na 15 minut malo bolj,pol grem kakat.Tričetrt na tri pa me začne na 8 minut.Ob treh pa na 6 minut,pol pa se odločim,da grem v spalnico,vzamem obleko in on me gleda-mož.Popadki so bili močni,da sem jih predihavala,vmes nič nisem mogla.Pol sem bila stoprocentna,da gre zares.Možu sem rekla,naj še spi,a kaj,ko so prošli na 5 minut,vstane.Akcija!Kliče mamo,da pride k otrokoma,ob pol štirih se posloviva od sina.
Prosim jo,če lahko grem lulat,mi komaj dovoli.Mož je že bil zrihtan v opremi,dvajste do petih sem bila v porodni.A popadki izginili.Mi predre mehur,voda steče,čakamo na poipadke,potem dobim umetne ob petih.Me spet začne na približno pet minut.Babica mi pove,da bo pustila,da popadki svoje naredijo,ker je bila glavica visoko.Okrog pol šestih je že bilo hudo,ker so tiščalniki fejst boleli,a sem jih mogla predihat,da se je glavica spuščala.Ob tričetrt na šest sem pozabila dihat in če ne bi bil dragi z mano,ne vem,kako bi rodila.Vsak popadek je z mano predihal babica me je masirala,brisala čelo...Res je bilo hudo,pred nsakim popadkom sem rekla;ati,ne!On pa meni,ja,saj bo kmalu.In še par hudih popadkov,pol pa smo začeli pritiskat.
26
22
punce vodijo
( rodila na svoj PDP)
6
3
Kako uspavate
). In tam je najraje. Kadar se igrava, jo pa položim v naročje, ko imam pokrčena kolena... upam, da razumete kako to zgleda.
.
da bo šlo čimhitreje in da boš čimprej cartala svojo Pio.