ohoj,
jaz sem bila včeraj na 2. pregledu, je kar neverjetno, kako je iz fižolčka, ki sem ga videla pred enim mesecem zdaj zrastlo že bitjece z ročicami in nožicami
, pa čeprav le slabe 4 cm veliko. NS imam v ponedeljek, sem kar mal živčna, če bo vse ok, kar je prav čudno, glede na to, da me v prvo ni niti najmanj skrbelo. Pa ve, ki že imate otroke - vas tokrat kaj bolj skrbi, če bo vse ok kot prvič?
Sem pa včeraj sračala kolegico, ki je septembrka in ima že kar orng trebušček, je ful lušna. No, take bomo me čez en mesec
. Je pa res, da bo to njen tretji otrok in pravi, da se z vsako nosečnostjo prej pozna trebušček, ker je že vse razrahljano
.
lepo se mejte.
Še nekaj bi predlagala, čist administrativno: a ste za, da vprašanja obarvamo npr rdeče? Tolk nas je, pa bi včasih odgovorila na kaj, kar sem prebrala par dni nazaj, pa pol tega sploh ne najdem več
. ta sistem imamo pri septembrkah 05 in nam krasno deluje. Bom kar jaz začela in pobarvala svoje vprašanje, ve a povejte, če se strinjate.